autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Pulpe de pui la cuptor cu sos de rosii

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 octombrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se spala, se lasa la scurs si apoi se condimenteaza carnea de pui cu sare, piper macinat, boia, cimbru, sos de soia si se aseaza intr-un vas.


Separat se face un amestec din ceapa taiata marunt, usturoiul zdrobit, foi de dafin, piper boabe, ulei si apa care se adauga peste carnea condimentata.


Se da la cuptor iar din cand in cand se stropeste carnea cu sosul din vas iar daca este nevoie se mai adauga apa.


Rosiile se dau prin razatoare si cand carnea este gata se adauga pestea aceasta si se mai lasa la cuptor circa 10-15 min.


Se scoate vasul din cuptor, pulpele de pui se pun pe un platou iar sosul intr-o sosiera.


Se asezoneaza atat sosul cat si friptura cu patrunjel verde taiat marunt.


Se serveste calda alaturi de o garnitura. Eu am folosit o garnitura de varza calita.


Pofta buna!

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

    Multumesc de aprecieri.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

    BUN,BUN.

  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    N-am folosit niciodata cimbrul la carnea pe pasare! O reteta proaspata si deosebita! Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

      O bunatate...

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Multumesc, Flori de piatra.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Tare bune.

    • Fara foto

      maria mihalache , 30 octombrie 2009

      Multumesc Flori de piatra.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 octombrie 2009

      Foarte bun si frumos prezentat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

11 voturi

Ingrediente

  • -4 pulpe de pui
  • -2 cepe uscate si 2-3 fire ceapa verde
  • -2-3 catei de usturoi
  • -1 lingura ulei de masline
  • -3-4 rosii
  • -apa
  • -sos de soia
  • -boia dulce/iute
  • -1 legatura patrunjel
  • -cimbru
  • -frunze de dafin
  • -piper boabe
  • -sare
  • piper macinat

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de maria mihalache

Prajitura cu blat de biscuiti si crema de cacao neagra

Prepararea cremei se face la bain -marie. Avem nevoie de 2 vase care sa incapa unul in altul............un

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Spanac gratinat

Ceapa taiata marunt si spanacul decongelat se calesc in putin unt.Se ia de pe foc si se adauga jumatate

17 voturi    18 comentarii
50 min
Aperitive cu legume

Spaghete la cuptor cu chiftelute picante

Reteta pentru chiftelute o gasiti aici http://mmihalache.blogspot.ro/2013/12/chiftele-picante.html. Fierbem

11 voturi    15 comentarii
1h 15 min
Retete cu paste de la bloggeri

maria mihalache (Chef de cuisine)

Multumesc de aprecieri.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Se feliaza bucata de carne de vitel, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, apoi se aseaza in vasul de yena, uns in avans cu putin

1 vot    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Cotlet de porc cu cascaval

Cotlet de porc cu cascaval

Condimentam cotletele de porc cu sare si piper macinat, pe ambele parti. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem untul. Punem cotletele

0 voturi    1 comentariu
35 min
Fripturi