Reteta e cat de poate de simpla, taiem legumele, punem uleiul in tava, si le asezam ca un pat.
Adaugam sare , piper, si lingurita de sos de soia. Pulpele le frecam cu sare, piper si diverse condimente (cimbru, busuioc,…) infigem in ele cateva bucatele de usturoi si le asezam pe patul de legume.
Turnam peste ele paharul de vin alb si dam la cuptorul incins pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Servim cu pireu de cartofi.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii