Pulpele dezosate se spala,se indeparteaza pielea, daca nu place si se usuca cu un servet.Se bat cu ciocanul si se condimenteaza cu sare,piper si origano.Ardelul se curata,se spala si se taie fasii lungi subtiri.Carnaciorii si cascavalul si ei se taie fasii lungi subtiri si impreuna cu ardelul,se pun in pulpa dezosata,care se ruleaza si se leaga cu o sforicica sau se inchid cu scobitori.
Se aseaza intr o tava unsa cu ulei,iar daca este nevoie se mai condimenteaza.Se da la cuptor timp de 45 minute.
Dupa acest timp se intorc,se adauga vinul si se mai da inca 20 25 minute la cuptor.
Se servesc cu garnitura de piure de cartofi sau orez si bineionteles nu pot lipsi muraturile.
Pofta mare.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii