autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pulpe superioare de pui cu garnitura cartofi piure

Autor: stemol (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pulpele se spala bine si se fac mici taieturi unde se introduc bucatele de usturoi. Dupa, se condimenteaza bine pe ambele parti ale pulpelor si se pun in tava (folosesc tava clasica pe care o primesti cand cumperi cuptorul, 3 cm inaltime).


Se adauga apa, pana sus si se introduce in cuptor cam o ora. Dupa o jumatate de ora se intorc pe partea cealalta si daca e necesar se adauga apa.


Ptr piure:


Se curata cartofii si se taie bucati, se pun la fiert, se pune sare (eu pun cam o lingura mare).


Cand s-au fiert se scurg de apa si se piseaza, dupa se pune untul si se piseaza din nou pana se dizolva, apoi se toarna laptele in mai multe transe (total cam 250 ml), pana devine mai cremos si se adauga putin ulei (30 ml) si se piseaza in continuare pana se omogenizeaza.


Se serveste cu castraveti murati.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    stemol (Chef de cuisine) , 15 martie 2009

    Puteti sa-mi lasati comentariu daca aveti ceva de adaugat sau de criticat. Mi-ar face o reala placere sa aflu parerile voastre ptr. a ma ajuta in debutul meu culinar.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 caserola pulpe pui superioare refrigerate
  • 1-2 cani cu apa
  • condimente ptr pui
  • 3 catei usturoi
  • 1.5kg cartofi
  • sare
  • 1 lingura mare cu varf de unt
  • lapte cald
  • ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Fara foto

stemol (Chef de cuisine)

Puteti sa-mi lasati comentariu daca aveti ceva de adaugat sau de criticat. Mi-ar face o reala placere sa aflu parerile voastre ptr. a ma ajuta in debutul meu culinar.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu carne la Multicooker

Mancare de cartofi cu carne la Multicooker

1. Am pus uleiul si ceapa tocata in oala interioara. 2. Am apasat butonul MENU si am selectat programul FRY. Am apasat COOKING TIME

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu ciuperci la Multicooker

Pilaf cu ciuperci la Multicooker

1. Ceapa taiata marunt se adauga in vas impreuna cu 2, 3 linguri de ulei. Se apasa butonul MENU si se selecteaza programul FRY. Se apasa

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne