Pentru sos ingredietele se introduc in blender si se mixeaza pana obtinem o pasta semifina (se vor mai simti bucatele de migdale, dar sunt delicioase).
Pentru quesadilla ungem o tigaie teflonata cu 2-3 picaturi de ulei. Punem o lipie in tigaie si o tinem pe o parte 20 de secunde apoi o intoarcem. Repetam operatiunea de cateva ori pana se incalzeste lipia.
Apoi adaugam jumatate din cantiatea de cubuletele de pui, ceapa, ardei iute, sos si cascaval. Acoperim cu a doua lipie si presaram cu mana. Dupa 3 minute intoarcem lipia cu ajutorul unei farfurii. Mai lasam la foc medu inca 3 minute.
Lipiile trebuie sa fie frumos rumenite.
Repetam procedeul cu a doua quesadilla.
Se serveste cu ceapa si ardei iute.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii