Acesta este un quiche mai atipic, intrucat nu am folosit aluat, ci un amestec de oua si smantana, insa va asigur ca rezultatul final va avea un gust foarte bun.
Curatati conopida in manunchiuri mici, spalati-o si fierbeti-o in apa cu sare pana cand se inmoaie. Scurgeti conopida si pasati-o cu furculita.
Separat amestecati ouale cu branza maruntita, smantana si mararul tocat marunt.
Amestecati conopida cu amestecul de oua si branza si condimentati cu sare si piper. Aveti grija cu sarea pentru ca branza este deja sarata.
Ungeti un unt o tava cu peretii rabatabili, turnati amestecul obtinut in tava si introduceti in cuptorul preincalzit (190 grade) pentru aproximativ 30 de minute, pana aluatul este compact si capata o culoare aramie.
Mai multe retete gasiti aici: http://cocktailofsenses.wordpress.com/ sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Cocktail-of-Senses/573085592771209
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii