Se incalzeste cuptorul la 175°C. Se intinde aluatul brisée intr-o tava de tarta unsa cu unt si tapetata cu faina. Se inteapa foaia cu furculita, din loc in loc, pentru eliminarea aerului. Se pune foaia de aluat la cuptor pentru 10 minute, pana ce foaia se rumeneste usor. Se aseaza pe toata suprafata 80% din cantitatea de somon afumat. Se amesteca jumatate din cantitatea de emmental cu frisca lichida, cepele si escalotele taiate julien, patrunjelul, condimentele, restul de somon fumée taiat fasii, ardeiul gras taiat fasii potrivite. Se toarna umplutura in tava de tarta, se presara deasupra emmental si se da la cuptor. Se coace cca 20-30 minute. Se serveste cu salata. De exemplu salata de avocado (vezi reteta pe blogul meu la Etichete : Salate).
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii