Pui carnea la fiert in apa cu sare, si dupa ce o spumuiesti, o lasi sa fiarba bine pana cade de pe oase. Cand e aproape gata de scos, pui si cartofii si morcovul sa fiarba. Dupa ce ai scos totul la racit, lasi zeama sa se raceasca sa poti aduna grasimea apoi pui la foc iarasi. Doua lingurite de gelatina (dupa ce ai dizolvat-o) le pui in zeama fierbinte si lasi sa dea cateva clocote. Usturoiul curatat de coji si pisat, il pui in zeama si lasi la aromat cateva minute.
In castronele, pui putina carne, cateva felii de morcov si de cartofi.
Torni zeama prin sita, cat sa cuprinda totul din castron. Presari putin piper alb deasupra si dai la loc racoros.
Pentru a capata putina \"culoare\" poti pune cateva bobite de mazare verde fiarta.
Unii prefera sa serveasca racitura cu mamaliga. Altii nu...
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii