autor:

raluk

» » Prajituri

RAFAELO CU FOI

Autor: raluk (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluk (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
Pt foi:5 oua,100g zahar,4 linguri faina,praf de copt. Pt crema 1:4 albuse 12 linguri zahar,100g nuca de cocos. Pt crema 2:4 galbenuse,4 linguri zahar,1 lingura miere de albina,putin lapte,1/2 pachet unt.

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Foile:se amesteca toate ingrendientele si se fac 4 foi. Crema 1:se bate albusurile cu zaharul pe abur,se adauga nuca de cocos, aceasta crema se imtinde pe toate cele 4 foi. Crema 2:galbenusurile,zaharul,mierea si laptele se bat pe abur, cand e rece se amesteca cu untul. obtinuta se intinde doar pe primele 3 foi a patra foaie ramanand unsa doar cu prima crema.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • Pt foi:5 oua,100g zahar,4 linguri faina,praf de copt. Pt crema 1:4 albuse 12 linguri zahar,100g nuca de cocos. Pt crema 2:4 galbenuse,4 linguri zahar,1 lingura miere de albina,putin lapte,1/2 pachet unt.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de raluk

PRAJITURA AURICA

Foile:se amesteca toate ingrendientele si se framanta un aluat care sa se poata modela.Se fac 3 foi

0 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri

VARZA A LA CLUJ

Orezul se fierbe,se stoarce si se spala in apa rece,varza se taie fin si se caleste in putin ulei

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

TORT DIPLOMAT CU FOI DE DOBOS

Foile:se amesteca toate ingrendientele si se fac 4 foi care se coc pe dosul tavii.

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Torturi


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Negresă însiropată

Negresă însiropată

Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu o cana si jumatate de zahar, 2 pahare de lapte dulce, un pahar de ulei,

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Vulcan de ciocolata cu inghetata si capsuni

Vulcan de ciocolata cu inghetata si capsuni

Se topeste ciocolata cu untul intr-un bol la aburi, se amesteca preparatul obtinut cu zaharul pudra, apoi se adauga cele 2oua, cele

9 voturi    0 comentarii
15 min
Prajituri