autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Mancaruri cu carne

Rata pe varza

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
- o varza dulce mare, - 2 rate, - cimbru, - 2 foi de dafin, - 2 cepe mari, - 2 morcovi, - piper boabe, - bulion, - 3 linguri delicat, - o legatura de marar, - putin ulei

Dificultate: Redusa Timp: 2h

14 voturi

Mod de preparare

1.Varza se taie fideluta, se freaca cu sare si se lasa asa timp de 30-40 de minute.


2.


Se calesc in putin ulei ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea mica si apoi adaugam varza taiata fideluta,.


3. Calim una dintre rate, care in prealabil a fost transata si o punem peste intreaga compozitie de mai sus timp de 30 de minute la foc pe aragaz, iar din cand in cand adaugam putina apa.


4. Adaugam cimbrul, delicatul, foile de dafin , piperul, bulionul si mararul tocat marunt si amestecam.


5. Apoi introducem intreaga compozitie la cuptor pana cand scade.


6.Cea de-a doua rata o ungem cu sare si ulei si o introducem la cuptor pana se rumeneste bine de tot


7.Cand este gata cea de-a doua rata, se asaza pe un platou peste varza si se poate orna cu ardei iute.


Se serveste in farfurie atat cu carnea din varza cat si cu bucati de rata din cea fripta la cuptor.


Va doresc pofta buna!
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Rata cu varza rosie

Curatam bine rata, o codimentam cu sare, piper si rozmarin si ii facem un masaj pe cinste sa intre

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Rata pe varza

Carnea de raţă asigură dezvoltarea organismului, un sistem digestiv şi nervos sănătos. Aceasta

0 voturi    0 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

2h

14 voturi

Ingrediente

  • - o varza dulce mare
  • - 2 rate
  • - cimbru
  • - 2 foi de dafin
  • - 2 cepe mari
  • - 2 morcovi
  • - piper boabe
  • - bulion
  • - 3 linguri delicat
  • - o legatura de marar
  • - putin ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

24 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Fripturi

FRIPTURA DE MIEL LA CUPTOR

Se spala carnea, se cresteaza putin si in acele crestaturi punem usturoi.Se adauga apa, piper boabe,

38 voturi    25 comentarii
2h
Retete de Pasti

PUI CU MIERE SI PORTOCALE LA CUPTOR - RETETA TESTATA

1. Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se

19 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Fripturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne de cocoș

Pilaf cu carne de cocoș

O mancare calsica si gustoasa Am portionat carnea si am spalat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat si spalat. Am pus carnea impreuna

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza murata cu coasta afumata.

Varza murata cu coasta afumata.

Usor de facut si fooarte buna! Am pus varza in apa rece si am lasat-o 3ore la desarat. Am portionat coasta si am fiert-o pe jumatate.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne