autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Mancaruri cu carne

Rata pe varza

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
- o varza dulce mare, - 2 rate, - cimbru, - 2 foi de dafin, - 2 cepe mari, - 2 morcovi, - piper boabe, - bulion, - 3 linguri delicat, - o legatura de marar, - putin ulei

Dificultate: Redusa Timp: 2h

15 voturi

Mod de preparare

1.Varza se taie fideluta, se freaca cu sare si se lasa asa timp de 30-40 de minute.


2.


Se calesc in putin ulei ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea mica si apoi adaugam varza taiata fideluta,.


3. Calim una dintre rate, care in prealabil a fost transata si o punem peste intreaga compozitie de mai sus timp de 30 de minute la foc pe aragaz, iar din cand in cand adaugam putina apa.


4. Adaugam cimbrul, delicatul, foile de dafin , piperul, bulionul si mararul tocat marunt si amestecam.


5. Apoi introducem intreaga compozitie la cuptor pana cand scade.


6.Cea de-a doua rata o ungem cu sare si ulei si o introducem la cuptor pana se rumeneste bine de tot


7.Cand este gata cea de-a doua rata, se asaza pe un platou peste varza si se poate orna cu ardei iute.


Se serveste in farfurie atat cu carnea din varza cat si cu bucati de rata din cea fripta la cuptor.


Va doresc pofta buna!
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Rata salbatica cu varza

Se curata rata de pene , se parleste pe flacara, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in

8 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Rata pe varza

Carnea de raţă asigură dezvoltarea organismului, un sistem digestiv şi nervos sănătos. Aceasta

0 voturi    0 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

2h

15 voturi

Ingrediente

  • - o varza dulce mare
  • - 2 rate
  • - cimbru
  • - 2 foi de dafin
  • - 2 cepe mari
  • - 2 morcovi
  • - piper boabe
  • - bulion
  • - 3 linguri delicat
  • - o legatura de marar
  • - putin ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu

Salata cu spanac si pastrav la cuptor

Spanacul se taie fasii. Pastravul se condimenteaza si se introduce la cuptor invelit in folie de

0 voturi    1 comentariu
15 min
Salate

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Fripturi

FRIPTURA DE MIEL LA CUPTOR

Se spala carnea, se cresteaza putin si in acele crestaturi punem usturoi.Se adauga apa, piper boabe,

39 voturi    25 comentarii
2h
Retete de Pasti
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de soia cu garnitura de orez alb

Pui cu ciuperci si sos de soia cu garnitura de orez alb

O ceapa curatata si taiata in bucati mari se pune la calit in putin ulei cu pieptul de pui taiat si el in bucati, pana cand ceapa si

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rata cu sos de rosii

Rata cu sos de rosii

Se fierbe rata 30min iar daca este crescuta la curte,se poate lasa mai mult; se scoate carnea fara sa se arunce apa,se prajeste putin

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne