autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Rata umpluta

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 rata, 1 ½ cescuta orez, 1 lingura unt, usturoi, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

51 voturi

Mod de preparare

Se curata rata ca pentru mincare.


Se prepara umplutura astfel: ficatul, pipota si inima se taie in bucati, se inabusa in unt, apoi se adauga orezul si putina apa.


Se da numai o unda si se adauga piperul si sarea necesare.


Se umple rata pina sus si gusa, se coase peste tot si se rumeneste pe ambele parti, intr-o cratita cu capac.


Se prepara un sos ostropel cu usturoi mult.


Se toarna peste rata, se mai dau citeva clocote.


Se fierbe la cuptor cu grija, intorcind rata pe o parte si alta.

Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Rata umpluta cu portocale

1.Se curata rata de fulgi si intestine sau se cumpara o rata de la magazin. 2. Se curata portocalele

3 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Rata umpluta cu sarmale

Ideal este sa pregatim si sa lasam rata sa stea la marinat de pe o zi pe alta, dar daca din anumite

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

51 voturi

Ingrediente

  • 1 rata
  • 1 ½ cescuta orez
  • 1 lingura unt
  • usturoi
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Amestec mexican cu pui

Amestec mexican cu pui

Calim ceapa tocata, adaugam in continuare ardeiul cubulete, carnea și apoi legumele. Urmeaza condimentele și apa cat sa acopere ciocanelele.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ostropel cu cocos de tara

Ostropel cu cocos de tara

Deoarece carne de pasare de casa fierbe mai greu. Eu portionez cocos/gaina , spal carnea bine si o pun la fiert aproape 1 si 30 minute.

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne