autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Rata umpluta

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 rata, 1 ½ cescuta orez, 1 lingura unt, usturoi, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 2h

50 voturi

Mod de preparare

Se curata rata ca pentru mincare.


Se prepara umplutura astfel: ficatul, pipota si inima se taie in bucati, se inabusa in unt, apoi se adauga orezul si putina apa.


Se da numai o unda si se adauga piperul si sarea necesare.


Se umple rata pina sus si gusa, se coase peste tot si se rumeneste pe ambele parti, intr-o cratita cu capac.


Se prepara un sos ostropel cu usturoi mult.


Se toarna peste rata, se mai dau citeva clocote.


Se fierbe la cuptor cu grija, intorcind rata pe o parte si alta.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

50 voturi

Ingrediente

  • 1 rata
  • 1 ½ cescuta orez
  • 1 lingura unt
  • usturoi
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui in sos Mole

Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.   Separat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

Se macina carnea de pui cu ceapa si usturoiul si se amesteca cu bostanul ras,se adauga oul, pesmetul si sosul de soya, se da la gust

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Gulas ardelenesc

Gulas ardelenesc

 Se curata ceapa, se spala si se toaca putin mai mare; se adauga putina sare, ulei cat sa nu se prinda de fundul cratitei si se

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne