Toata lumea imi spune:"vine sf. Valentin, ce faci bun"? Ei bine,ca sa ma "aliniez" la trend, iata si propunerea mea: Red Velvet Cake cu crema de unt!
Pentru a prepara aluatul, am batut f bine albusurile, in care am incorporat apoi usor crema de oua (obtinuta prin baterea, in prealabi, a galbenusurilor cu 1 ceasca zahar pudra), faina, colorantul, esentele de migdale, uleiul si iaurtul. Am obtinut o compozitie semi-lichida, pe care am turnat-o intr-o forma frumoasa, unsa cu unt si tapetata cu faina. Am copt prajitura la foc mediu, pana a trecut testul scobitorii. Apoi, am scos-o din forma si am lasat-o la racit. Intre timp am pregatit crema de unt (care in final a avut un gust de inghetata, dupa cum mi s-a spus:): am alifiat untul si l-am amestecat cu zaharul si esenta de vanilie. Dupa ce prajitura mea s-a racit complet, am decorat-o cu crema de unt si i-am dat un aspect festiv, mai ales ca si combinatia de culori a fost fenomenala.
Enjoy!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii