Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la firt ca la piure.
Ceapa, kaizeru, ardeiu se toc marunt si se pin la calit intr-un tuci.
Dupa ce s-au fiert bine cartofii se pun peste ceapa, kaizer si ardei si peste ele se pun ouale cubulete sau feliute.Se da focul mic si se pune capacu.Se mai mesteca sa nu se lipeasca, se condimenteaza cu sare si piper dua gust si se razuie si niste pranza sau cascaval.
Se lasa sa dea in clocot de cateva ori si se serveste cald.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii