autor:

Lena Butterfly

» » Aperitive

Reteta a la Lena*

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Ingrediente
1 kg. cartofi, 1 ardei gras rosu, 2 oua fierte, tari, 1 ceapa, 1 buc. kaizer, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la firt ca la piure.


Ceapa, kaizeru, ardeiu se toc marunt si se pin la calit intr-un tuci.


Dupa ce s-au fiert bine cartofii se pun peste ceapa, kaizer si ardei si peste ele se pun ouale cubulete sau feliute.


Se da focul mic si se pune capacu.


Se mai mesteca sa nu se lipeasca, se condimenteaza cu sare si piper dua gust si se razuie si niste pranza sau cascaval.


Se lasa sa dea in clocot de cateva ori si se serveste cald.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 oua fierte
  • tari
  • 1 ceapa
  • 1 buc. kaizer
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Lena Butterfly

Negresa

Se mixeaza bine oul cu zaharul, se adauga uleiul. laptele si gemul..Se mixeaza in continuare, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Dovlecei cu lapte

Se spala ceapa, se curata si se toaca marunt cu tot cu frunze. Dovlecei se curata si se taie bucatele

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Paste cu ton la cuptor!

Se pune pe foc o oala de apa pt. paste, in timp ce fierbe se pun pastele cu putina sare si o picatura

2 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Oua posate in sos de rosii

Oua posate in sos de rosii

Mai intai incepem cu ceapa verde, pe care o curatam si o tocam fin. Ceapa alba, o curatam de coaja si o tocam felii subtiri. Intr-o

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive
Omleta la cuptor

Omleta la cuptor

Se aprinde cuptorul. Se bat ouale impreuna cu praful de sare. Se adauga laptele si patrunjelul si se bate in continuare. Se unge

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive