autor:

Lena Butterfly

» » Aperitive

Reteta a la Lena*

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Ingrediente
1 kg. cartofi, 1 ardei gras rosu, 2 oua fierte, tari, 1 ceapa, 1 buc. kaizer, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la firt ca la piure.


Ceapa, kaizeru, ardeiu se toc marunt si se pin la calit intr-un tuci.


Dupa ce s-au fiert bine cartofii se pun peste ceapa, kaizer si ardei si peste ele se pun ouale cubulete sau feliute.


Se da focul mic si se pune capacu.


Se mai mesteca sa nu se lipeasca, se condimenteaza cu sare si piper dua gust si se razuie si niste pranza sau cascaval.


Se lasa sa dea in clocot de cateva ori si se serveste cald.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 oua fierte
  • tari
  • 1 ceapa
  • 1 buc. kaizer
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Lena Butterfly

Negresa

Se mixeaza bine oul cu zaharul, se adauga uleiul. laptele si gemul..Se mixeaza in continuare, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Dovlecei cu lapte

Se spala ceapa, se curata si se toaca marunt cu tot cu frunze. Dovlecei se curata si se taie bucatele

3 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Paste cu ton la cuptor!

Se pune pe foc o oala de apa pt. paste, in timp ce fierbe se pun pastele cu putina sare si o picatura

2 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Ou de rata in crusta de pesmet

Ou de rata in crusta de pesmet

Fierbem oul de rata 7 minute si-l curatam de coaja. Trecem oul prin pesmet si-l prajim in ulei incins. Il scoatem pe un servetel. Patrunjelul

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Oua umplute cu crema de urda

Oua umplute cu crema de urda

Punem oua le intr-o cratita cu apa, le punem pe aragaz. Din momentul in care apa incepe sa clocoteasca apa, le fierbem 6-7 minute,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive cu brinza