autor:

valentina ionita

» » Fripturi

RINICHI DE PORC LA GRATAR

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Rinichii se taie pe jumatate in lungime,se curata,se spala si se pun in apa rece cu putin otet pentru cca 15 minute.Apoi,se scot,se clatesc bine,se zvanta,se cresteaza ,se condimenteaza dupa gust cu piper, si se pun pe gratarul incins si uns cu ulei sau cu unt pentru a se rumeni pe ambele parti.


Se sareaza in momentul servirii pentru a evita intarirea acestora.


Se servesc alaturi de garnitura si salata preferata...


Pofta buna!

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2010

    Multumesc mult...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2010

    Sunt foarte buni !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    Multumesc mult...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Super prezentarea ta draga Valentina,super arata.Felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Sunt intr-adevar gustosi si sanatosi...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Cred ca sunt gustosi in felul cum i-ai preparat si arata f. bine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Multumesc...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Foarte bun!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Acum am descoperit aceasta reteta,foarte bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

      Multumesc mult...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2009

      Arata f. bine, oricum!

    • Fara foto

      maria mihalache , 28 noiembrie 2009

      Foarte bun.......................

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2009

      Cred ca nu te intereseaza retetele.Stai la cotitura si cauti sa faci observatii Emilia g.Se intelege foarte bine.E bine ca te-ai hotarat sa nu mai mananci NIMIC.....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 august 2009

      Draga Emilia nu stiu ce s-a intamplat ca in loc de 45 minute a aparut 45 de ore...Te asigur ca este o greseala si este vorba de cca 45 de minute...

    • Fara foto

      emilia g , 31 iulie 2009

      Cat este timpul de preparare 45 de ore ? Mai bine nu mai minc nimic

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45h

28 voturi

Ingrediente

  • Ex.
  • 4 rinichi
  • sare,
  • ulei de masline sau unt pentru uns gratarul
  • otet

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

ŞALĂU CU MAIONEZĂ ŞI OUĂ DE PREPELIŢĂ

Şalăul se fierbe, se dezosează, se taie mărunt, se amestecă cu maioneza, se adaugă firele de

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Somon marinat in sos de miere si mustar pregatit la grill sau gratar

Se prepara sosul pentru marinare din ingredientele de mai sus ,se pun bucatile de somon la marinat,

0 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Sărmăluţe de post (din varză murată) la Philips Multicooker

Au ieşit 40 de sărmăluţe delicioase. Foile de varză se desfac de pe cotor şi se ţin în

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar

Pasul 1: Incalzim cuptorul. Pasul 2: Tocam foarte marunt ceapa si usturoiul.Amestecam ceapa tocata cu usturoiul. Pregatim

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ciolan de porc cu galuste de cartofi

Ciolan de porc cu galuste de cartofi

Ciolanul se pune la cuptor, pe aburi, la o temperatura medie, pana se patrunde. Apoi se mareste temperatura cuptorului pana cand ciolanul

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Fripturi