autor:

valentina ionita

» » Fripturi

RINICHI DE PORC LA GRATAR

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iunie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iunie 2009

Ingrediente
Ex., 4 rinichi, sare,, ulei de masline sau unt pentru uns gratarul, otet

Dificultate: Redusa Timp: 45h

28 voturi

Mod de preparare

Rinichii se taie pe jumatate in lungime,se curata,se spala si se pun in apa rece cu putin otet pentru cca 15 minute.Apoi,se scot,se clatesc bine,se zvanta,se cresteaza ,se condimenteaza dupa gust cu piper, si se pun pe gratarul incins si uns cu ulei sau cu unt pentru a se rumeni pe ambele parti.


Se sareaza in momentul servirii pentru a evita intarirea acestora.


Se servesc alaturi de garnitura si salata preferata...


Pofta buna!

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2014

    Va recomand cu drag ...

  • Fara foto

    Victor Dobre , 08 noiembrie 2014

    Aaa,nu o testai eu si este super,cu un pahar bun de vin!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2010

    Multumesc mult...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2010

      Sunt foarte buni !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Multumesc mult...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Super prezentarea ta draga Valentina,super arata.Felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Sunt intr-adevar gustosi si sanatosi...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Cred ca sunt gustosi in felul cum i-ai preparat si arata f. bine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Multumesc...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Foarte bun!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

      Acum am descoperit aceasta reteta,foarte bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

      Multumesc mult...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2009

      Arata f. bine, oricum!

    • Fara foto

      maria mihalache , 28 noiembrie 2009

      Foarte bun.......................

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2009

      Cred ca nu te intereseaza retetele.Stai la cotitura si cauti sa faci observatii Emilia g.Se intelege foarte bine.E bine ca te-ai hotarat sa nu mai mananci NIMIC.....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 august 2009

      Draga Emilia nu stiu ce s-a intamplat ca in loc de 45 minute a aparut 45 de ore...Te asigur ca este o greseala si este vorba de cca 45 de minute...

    • Fara foto

      emilia g , 31 iulie 2009

      Cat este timpul de preparare 45 de ore ? Mai bine nu mai minc nimic

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45h

28 voturi

Ingrediente

  • Ex.
  • 4 rinichi
  • sare,
  • ulei de masline sau unt pentru uns gratarul
  • otet

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

O alta modalitate inedita pentru a vopsi ouale de Paste...Doar cu colorant alimentar si orez.

Se adauga in cutiuta cateva linguri de orez si in functie de nuanta si de intensitatea culorii turnati

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Pasta ( Hummus) din seminte de floarea soarelui

Semintele de floarea soarelui (de preferat a se inmuia peste noapte, dar se pot folosi si uscate)

2 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu legume

Salata de ciuperci cu maioneza de soia

Ciupercile se clatesc si se lasa la scurs. Daca doriti le puteti taia marunt , dupa care se amesteca

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu legume

valentina ionita (Chef de cuisine)

Va recomand cu drag ...



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Miel de paste din insula Pserimos

Miel de paste din insula Pserimos

Mod de pregatire: Se curata mielul sau pulpa de pielite, grasimea se lasa. Se impaneaza pulpa cu slanina si usturoi. Se unge pulpa

0 voturi    0 comentarii
5h
Fripturi
Friptura de miel la cuptor

Friptura de miel la cuptor

Carnea se spala, se sterge si se impaneaza cu bucatele de usturoi (o capatana) si slaninuta. Se pune intr-o tava si se lasa cateva ore

2 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Fripturi