Punem uleiul de masline, ceapa si ciupercile in vasul slow cooker-ului Crock Pot. Pentru ca acesta poate fi folosi si pe aragaz, dar numai la foc mic doar atat cat ceapa sa devina translucida. Atentie, producatorul avertizeaza ca nu este recomandata utilizarea vasului direct pe flcara, dar din experienta mea la foc mic nu a fost nicio problema.
Mutam vasul in aparatul de gatit slow cooker Crock Pot si adaugam orezul.
Completam cu apa si vinul.
Adaugam putin sare, nu foarte multa pentru ca si parmezanul este sarat.
Punem capacul.
Cuplam slow cooker-ul la sursa de curent. Setam la modul de gatire Low pentru doua ore.
Cnd timpul de gatire a expirat ridicam capacul si adaugam imediat parmezanul ras. Amestecam imediat si daca asezonam cu sare si piper dupa gust. Am obtinut un risotto delicios si foarte cremos!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii