Roşiile cherry se spală şi se scurg bine, se aşază în borcane de 500 ml.
Dovleceii se taie rondele fără a se curăţa coaja şi se opăresc pe jumătate în apă cu sare.
Din celelalte roşii se face bulion împreună cu ceapa, morcovii, ţelina, ardeii daţi prin maşina de tocat.
Se pune sare după gust, cine doreşte şi puţin zahăr(eu nu am pus).
Se aşază legumele în borcane:separat roşiile, separat dovleceii. După ce fierbe bine bulionul, cam o oră jumătate, chiar mai mult,se toarnă în borcane, se capsează şi se fierb în dunst. Sucul de roşii rămas se pune în sticluţe şi în pături.
Notă:
Ţelina, morcovii şi 2 dovlecei le poţi tăia felii şi le fierbi în puţină apă u sare, apoi le dai prin blender şi le adaugi la sos.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii