Asezi rosiile spalate in borcane,peste care torni baitul obtinut prin fierberea otetului cu apa, sare, condimente, ulei, miere.Lasi 5 minute, strecori baitul, il clocotesti, torni peste rosii , repeti operatia inca o data(asa incat sa fie oparite de trei ori).Dupa a treia umplere cu baitz, adaugi in borcane usturoiul curatat, crengile de visin si mararul. Capsezi. Este o muratura minunata. Atentie! rosiile sa nu fie inghesuite in borcan,ca la strecurare sa nu se preseze.Borcanul trebuie a fie plin cu baitz, incat rosiile sa fie acoperite.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii