Rosiile se spala,se sterg , se taie la fiecare in parte cate un capacel si se scobeste miezul.Se presara cate putina sare,se stropesc cu otet de mere,otet balsamic sau zeama de lamaie dupa gust si se lasa cu fata in jos la scurs.
Intre timp ,fasolea verde se spala,se rup capetele si se fierbe in apa cu un praf de sare.Dupa ce a fiert,se scurge,se taie in bucatele mici,se amesteca cu ulei, otet, piper,sare si cu usturoiul pisat.Cu aceasta compozitie umplem rosiile si presaram deasupra patrunjel tocat .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii