1.Se storc in mana cartofii rasi, apoi se pun intr-un castron.Se adauga ouale, faina, hreanul, ceapa rosie, sare si piper si se amesteca bine.
2.Se incalzeste uleiul la foc potrivit intr-o tigaie mare.Se pun 8 gramajoare in tigaie si se preseaza cu dosul lingurii, astfel incat sa se formeze turtite de aprox. 5 mm grosime.
3.Se prajesc 2-3 minute pe fiecare parte pana s-au rumenit.
4.Se scurg bine pe servete de bucatarie.Se servesc fierbinti, se stropesc cu smantana si se orneaza cu patrunjel.Sau, daca doriti sa ii serviti ca o garniture de cartofi, atunci renuntati la smanatna.Se potriveste foarte bine cu oua prajite pane.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii