Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie
Rulada aperitiv cu branza si sunca de pui

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 4 oua, 100g smantana,6 linguri de faina, 1 lingurita praf de copt, putina sare.
  • Pentru umplutura:
  • 500g telemea de vaca 100g smantana, 200g sunca, 1 ardei gras rosu si unul galben,50 gr masline negre si 50 gr masline verzi.

Mod de preparare

Amestecam galbenusurile cu smantantna.Apoi amestecam la galbenusuri si faina impreuna cu praful de copt.La sfarsit incorporam in compozitie si albusurile batute spuma.Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se lasa la copt 10 min la foc mediu.

Se desprinde repede de pe hartia de copt,api se ruleaza calda tot in hartie si se lasa sa se raceasca.

Umplutura:

Amestecam branza cu smanatana,adaugam sunca,ardeii si maslinele tocate marunt.

Desfacem rulada din hartie,intindem crema si apoi rulam la loc Dam la rece cateva ore.

Pentru servire se taie felii cam de 1 cm grosime cu un cutit cu lama subtire si bine ascutit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise