autor:

Sidy

» » Aperitive

Rulada aperitiv in trei culori

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 februarie 2013

Ingrediente
De cand am fost pe blogul lui Sara, Culorile din farfurie, si am vazut aceasta minunata reteta, stiam cu siguranta ca am sa o fac si eu, asa cum ii promisesem Sarei., , Aluatul portocaliu, 2 oua, 2 linguri ulei, 1 lingura smantana, 2 linguri faina, 1/3 lingurita praf de copt, 2 linguri pasta de gogosari, sare, , Aluatul galben, 2 oua, 2 linguri ulei, 1 lingura smantana, 2 linguri faina, 1/3 lingurita praf de copt, 4 linguri cas de oaie ras, , Aluatul verde, 2 oua, 2 linguri ulei, 1 lingura smantana, 2 linguri faina, 1/3 praf de copt, 2 linguri spanac fiert si tocat, sare, , Umplutura, 300 g crema de branza, 3 linguri smantana, 1 lingurita vegeta Bio, sare, marar verde (optional)

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

21 voturi

Mod de preparare

Prima data separam cele doua albusuri de galbenusuri si le batem spuma dupa ce am adaugat putina sare. Frecam bine galbenusurile cu uleiul, smantana, faina cernuta impreuna cu praful de copt si in fiecare bol, adaugam separat ingredientul ce ii va da culoarea. Amestecam apoi cu albusurile batute spuma.


Intr-o tava mare de aragaz, punem hartie de copt, o ungem cu putin unt si intindem cele trei compozitii pe care le-am pus pe fiecare in cate o punga de plastic careia i-am taiat un colt. Compozitiile le intindem alternand culorile.


Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru 20-30 de minute, avand grija sa nu se arda rulada.


Cand rulada este coapta o rasturnam peste un prosop umed, o rulam si o lasam asa pina se raceste.


Preparam umplutura omogenizand crema de branza cu smantana si o condimentam, adaugand si mararul verde tocat.


Desfacem rulada, intindem crema pe toata suprafata si o rulam din nou, lasand-o in prosop cateva ore sau pina a doua zi cand o vom portiona.


Pofta mare !


Mai multe poze :


http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/06/rulada-aperitiv-tricolora.html
Retete
Alte retete din Aperitive

Ciuperci umplute cu spanac

1.Se curata spanacul,oprind numai frunzele care se spala in mai multe apre reci apoi se dau in cateva

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive

Rulouri de somon cu crema de branza

Se pune intr-un vas la fiert 100ml apa cu sare cand da in clocot se adauga aproximativ 3 lingurite

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2016

    Aveti dreptate doamna Maria Solomon, am rugat Admin-ul sa corecteze ! In al doilea alineat, dupa cuvantul sare( scris cu rosu) este punct si incepe cu litera mica ...acolo trebuia sa apara"galbenusurile". Multumesc de intelegere...

  • Fara foto

    Maria Solomon , 29 decembrie 2015

    Sidonia Toncean dar nu specificati de galbenusuri nimic!

  • Fara foto

    Ecaterina Pop , 17 noiembrie 2015

    Pentru culoarea galbena ,se poate pune curcuma.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 04 iunie 2015

      Georgeta hartia o ungi cu putin unt si apoi pui rulada, iar de luat , o scoti dupa ce e coapta si s-a odihnit cateva minute....

    • Fara foto

      georgeta , 28 mai 2015

      spune mi ,te rog, de ce nu se desface bine hartia de copt

    • Fara foto

      Violeta Tabacaru , 14 aprilie 2015

      **Eu am folosit pt. cremă, telemea şi unt - e mai gustoasă.

    • Fara foto

      Busuioc Emilia (Bucatar) , 29 martie 2015

      Este grozavă această ruladă, f.uşor de făcut, gustoasă si demare efect. Am făcut-o de două ori şi cu siguranţa o voi mai face. :)

    • Fara foto

      Adriana Ion , 29 martie 2015

      eu am so incerc si voi posta rezultatul

    • Fara foto

      Cristina Bata , 12 martie 2015

      superb cel mai gustoase retete

    • Fara foto

      Toncean Sidonia , 14 ianuarie 2014

      In poze se vede ce se pune in fiecare culoare dar se face cum scrie in comentariu !

    • Fara foto

      Hahui Costina , 13 ianuarie 2014

      in poze sunt toate ingredientele puse deodata pe cat timp la indicatii scrie sa se bata separat ouale ,si apoi celelalte ingrediente.cum iese mai bine? sau nu e nici o diferenta?

    • nela

      nela (Chef de cuisine) , 01 martie 2013

      Imi place foarte mult cum arata. O sa o fac cu siguranta. Imi place mancarea colorata si frumos montata. Bravo!

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 28 februarie 2013

      Sigur ca e o bunatate. ?..si e tare frumoasa

    • Fara foto

      Adina (Chef de cuisine) , 28 februarie 2013

      O frumusete !:)

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 27 februarie 2013

      Foarte frumoasa rulada!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

21 voturi

Ingrediente

  • De cand am fost pe blogul lui Sara
  • Culorile din farfurie
  • si am vazut aceasta minunata reteta
  • stiam cu siguranta ca am sa o fac si eu
  • asa cum ii promisesem Sarei.
  • Aluatul portocaliu
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1/3 lingurita praf de copt
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • sare
  • Aluatul galben
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1/3 lingurita praf de copt
  • 4 linguri cas de oaie ras
  • Aluatul verde
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1/3 praf de copt
  • 2 linguri spanac fiert si tocat
  • sare
  • Umplutura
  • 300 g crema de branza
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingurita vegeta Bio
  • sare
  • marar verde (optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy

Pulpa de miel perfecta

Pulpa de miel bine curatata si stearsa bine ,o crestam cu un cutit bine ascutit si ii facem niste

0 voturi    0 comentarii
3h 40 min
Retete de Pasti

Ciorba de stevie cu afumatura

Afumatura o portionam si o punem la fiert in 1,5 l apa in care vom face ciorba. Curatam stevia de

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Drob de miel cu oua de prepelita

Spalam maruntaiele si le taiem marunt, toacam ceapa, ardeiul si usturoiul. Rumenim putin ,intr-o

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti

Sidy (Chef de cuisine)

Aveti dreptate doamna Maria Solomon, am rugat Admin-ul sa corecteze ! In al doilea alineat, dupa cuvantul sare( scris cu rosu) este punct si incepe cu litera mica ...acolo trebuia sa apara"galbenusurile". Multumesc de intelegere...



Adauga reteta
Retete
din Aperitive
piure de cartofi cu inimioare crenvursti

piure de cartofi cu inimioare crenvursti

Curatam , spalam si taiem cartofii. Ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s au fiert ii scurgem de zeama ( dar pastrati zeama in

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
test imagini litere mari

test imagini litere mari

test

0 voturi    0 comentarii
2h 1 min
Aperitive