- pisăm alunele de pădure
- se separă albuşurile de gălbenuşuri. Gălbenuşurile se freacă cu cinci linguri de zahăr, plus o linguriţă de apă , apoi se adaugă praful de copt . Frecăm până obţinem o compoziţie.
- albuşurile, plus o lingură de zahăr, se bat spumă
- turnăm albuşurile peste gălbenuşuri şi încorporăm cu o lingură de lemn . Adăugăm trei linguri de făină şi 50 de grame de alune de pădure
- omogenizăm .
- întindem aluatul pe o tavă acoperită cu foaie de copt şi băgăm la cuptor aproximativ 20 de minute, până se rumeneşte.
- preparăm crema de cocos. Punem nuca de cocos într-un bol şi adăugăm 2 linguri de zahăr pudră şi 2 plicuri zahăr vanilat . Adăugăm restul de 50 de grame de alune de pădure , plus un gălbenuş . Într-un ibric, topim untul cu 4 linguri de lapte . Adăugăm compoziţia de nucă de cocos şi alune . Amestecăm.
- scoatem aluatul din cuptor şi întindem peste el crema de cocos. Apoi punem bananele precum în poza 18. Rulăm cât este cald
- facem glazura potrivit instrucţiunilor de pe ambalaj, iar apoi decorăm rulada
- lăsăm la frigider până se întăreşte glazura şi ... poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii