autor:

autor

» » Prajituri

Rulada cu banane

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
Blat: 7 oua, 7 linguri zahar, 7 linguri faina, Crema: o budinca banane, lapte, zahar, un pachet unt, 2 banane

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

24 voturi

Mod de preparare

Blatul: se bat albusurile spuma tare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina amestecata cu un praf de copt.


Se coace in tava tapetata cu hirtie. Crema: se fierbe budinca conform instructiunilor de pe plic si rece se amesteca cu un pachet de unt. Peste blat se pune crema, apoi cele doua banane si se ruleaza.


Se da la rece.

Blatul: se bat albusurile spuma tare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, faina amestecata cu un praf de copt.


Se coace in t
Retete
Alte retete din Prajituri

Rulada de biscuiti cu banane

Rulada: Biscuitii ii maruntim cu un sucitor (puteti sa ii macinati si in robot). Intr-o cratita

2 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Rulada cu banane

Se macina marunt biscuitii-i-am pus in robot pt. a economisi timp.Se amesteca cu bautura de soia-Soya

13 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Prajituri

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

24 voturi

Ingrediente

  • Blat: 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • 7 linguri faina
  • Crema: o budinca banane
  • lapte
  • zahar
  • un pachet unt
  • 2 banane

Raporteaza reteta

Pandispan

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat

202 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri

Tiramisu

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi

293 voturi    24 comentarii
30 min
Prajituri

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

5 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Preparam pentru inceput aluatul, mixand ouale intregi cu zaharul praf si sarea pina cand isi dubleaza volumul. Adaugam treptat uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Profiterol

Profiterol

Aluat choux  Puneți apa împreună cu sarea și uleiul la fiert; când au început să fiarbă,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje