autor:

autor

» » Aperitive

Rulada cu brinza si marar

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
625 ml lapte, 4 oua mari, 150 gr. margarina, 150 gr. faina, 400 gr brinza vaci bine stoarsa, grasa, marar verde, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

8 voturi

Mod de preparare

Se pune laptele la fiert impreuna cu margarina. Cind fierbe, se adauga dintr-o data faina.


Se amesteca bine sa nu se faca cocolosi si se lasa pe foc pina da un clocot - doua, amestecind continuu.


Se ia de pe foc si cind este pe jumatate racita compozitia de mai sus se incorporeaza unul cite unul cele 4 oua intregi, amestecind dupa fiecare.


Se adauga sare dupa gust. Rezulta o compozitie de consistenta unei smintini groase, care se toarna intr-o tava mare, unsa cu margarina si tapetata cu faina.


Se da la cuptor la foc mediu 40 minute pina devine usor maronie. Cam dupa 20 de minute de la introducerea in cuptor se inteapa pentru a nu se crapa.


Se rastoarna pe un prosop si imediat se unge cu brinza care a fost frecata cu mixerul si la care s-a mai adaugat marar verde tocat.


Se ruleaza cu ajutorul prosopului se unge putin deasupra cu unt sau margarina si se mai introduce pentru 10 minute la cuptor la foc mic, asezata pe diagonala in tava.


Se serveste taiata felii rece sau calda. Este foarte buna si reincalzita la cuptor.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

8 voturi

Ingrediente

  • 625 ml lapte
  • 4 oua mari
  • 150 gr. margarina
  • 150 gr. faina
  • 400 gr brinza vaci bine stoarsa
  • grasa
  • marar verde
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Adaugam iaurtul treptat, drojdia si

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Am pus cratițele cu apa pe foc mediu spre mare. Cand a inceput sa fiarba apa in cratița mica, pentru ca a inceput sa fiarba mai repede

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive