Pentru aluat amestecam branza cu laptele, uleiul si sarea si apoi adaugam faina amestecata in prealabil cu praful de copt. Se amesteca totul foarte bine.
Pentru umplutura taiem ceapa foarte marunt, taiem si cascavalul cubulete. Amestecam albusul de ou cu ciupercile o parte macinate, o parte taiate bucati mici, condimentele, ceapa, cascavalul, pasta de rosii.
Din aluat intindem o foaie de forma dreptunghiulara si peste intindem umplutura cu ciuperci. Rulam aluatul si taiem felii de cca 5 cm. Asezam bucatile obtinute intr-o tava rotunda si le ungem cu galbenus de ou. Le punem la cuptor 40 de minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii