Ingerdientele pentru prima compozitie se amesteca bine si se intinde amestecul peste fiecare foaie de napolitana.4 oua intregi , 4 linguri de lapte si 250 g zahar se fierb pe abur pana se ingroasa, rece se adauga un pachet de unt frecat spuma si se intinde peste primul amestec. Fiecare foaie se ruleaza separat si se tine putin la rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii