Blat: Separi albusurile de galbenusuri,freci galbenusurile cu sarea. Bati albusurile spuma,pui zaharul si bati pana se intareste.Adaugi galbenusurile,uleiul si faina amestecand de jos in sus.Torni compozitia in tava si o pui in cuptorul preincalzit, timp de 15-20 de min. Rastorni blatul pe un servet umed.Rulezi blatul impreuna cu servetul.
Umplutura: Bati frisca, derulezi blatul racit,intinzi jumatate din frisca lasand margine libera de 3-4 cm,presari fructele si rulezi din nou. Decorezi rulada cu frisca ramasa.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii