autor:

Meme

» » Aperitive cu carne

Rulada de carne tocata

Autor: Meme (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iunie 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Meme (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iunie 2010

Ingrediente
1 kg carne tocata,, 3 felii de paine,, 2 lingurite de mustar,, 4 cepe,, 1 lingurita oregano,, 5 oua,, 2 linguri de pesmet,, 2 lingurite boia dulce,, 150 gr. cascaval,, sare, piper,, patrunjel verde,, o lingurita de boia.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Painea se pune la inmuiat in apa. Ceapa se toaca marunt. Carnea tocata se amesteca cu ceapa,painea,mustarul,doua oua,piper,condimente. Amestecam bine si modelam sub forma de rulada si asezam in tava tapetata cu hartie de copt. O punem la cuptor pentru 40 de minute. Cat timp rulada este la cuptor,pregatim compozitia pentru crusta din 3 oua,cascavalul ras,piper,o lingurita de boia,patrunjel,2 linguri de pesmet si sare. Amestecam bine si dupa cele 40 de minute de stat la cuptor,scoatem rulada si intindem compozitia pentru crusta,pe toata suprafata ruladeisi o mai punem la cuptor pentru 15 minute.

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela Onisei-raducu , 19 octombrie 2014

    Se prepara destul de usor!

  • Meme

    Meme (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2014

    E foarte buna!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 august 2012

    Este un aperitiv tare bun, il prepar si eu.

    • Marian

      Marian (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2011

      o reteta foarte interesanta si buna de tinut minte

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Arata apetisanta!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Apetisanta ,salvat*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

17 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata,
  • 3 felii de paine,
  • 2 lingurite de mustar,
  • 4 cepe,
  • 1 lingurita oregano,
  • 5 oua,
  • 2 linguri de pesmet,
  • 2 lingurite boia dulce,
  • 150 gr. cascaval,
  • sare
  • piper,
  • patrunjel verde,
  • o lingurita de boia.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Meme

pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

Spalam pulpele si le asezam pe patul de legume.Le stropim cu uleiul,adaugam condimente,apa si lasam

6 voturi    3 comentarii
50h
Mancaruri cu carne

vinete umplute

Vinetele le spalam,le taiem in doua,pe lung si le scoatem miezul.Astfel curatate,le punem sa se scurga,cu

5 voturi    11 comentarii
1h 20 min
Retete vegetariene

Salata de macrou

Punem cartofii la fiert dupa care ii taiem cubulete. La fel procedam cu ceapa si gogosarul. Pestele

11 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu peste

Meme (Chef de cuisine)

E foarte buna!!



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Drobusoare "Cuib De Prepelita"

Drobusoare "Cuib De Prepelita"

Va servesc cu un drob batranesc - facut dupa vechile canoane ale bucatariei bunicii, cand prajelile nu erau puse la zid ca in ziua de

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Placinta taraneasca cu carne de porc

Placinta taraneasca cu carne de porc

Aluatul l-am facut la masina de paine si am pus ingredientele in ordinea scrisa mai sus. Cand programul de framantat s-a terminat scoatem

66 voturi    0 comentarii
3h
Aperitive cu carne