autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

rulada de porc cu carnati afumat

Autor: monic (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 februarie 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: monic (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 februarie 2010

Ingrediente
, 1kg. pulpa de porc, o pereche carnati afumati de casa, 400 gr costita, sare, piper dupa gust si o capatana usturoi,

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare




pulpa de porc se taie felii cat mai mari, se bat ca pt. snitel se condimenteaza cu sare si piper, peste se aseaza felii de costita ,cate o bucata de carnat si si se ruleaza . se leaga cu ata mai groasa si se pun in tava. din capatana de usturoi se face un mujdei care se toarna peste rulada. se coace 45 min. la 200 grade




  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2010

    Super calorica,dupa gustul meu prea multa grasime!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

    Cred ca este tare gustoasa.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1kg. pulpa de porc
  • o pereche carnati afumati de casa
  • 400 gr costita
  • sare
  • piper dupa gust si o capatana usturoi

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de monic

Prajitura grilaj

Din toate ingredientele pt. aluat , se framanta un aluat fraged potrivit de tare. Se imparte in doua.

4 voturi    2 comentarii
50 min
Prajituri

Salata cu avocado si pastrama de pui

Toate ingredientele se amesteca intr-un bol mare, se condimenteaza dupa gust si se servesteca atare

0 voturi    0 comentarii
20 min
Salate reci

vera (Chef de cuisine)

Super calorica,dupa gustul meu prea multa grasime!



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Am pus ficățeii și untul într-o tigaie și am presărat piper roșu proaspăt măcinat. I-am sotat puțin, apoi am adăugat

0 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne
Copanele de pasare in sos de chili

Copanele de pasare in sos de chili

Intr-o craticioara se pune apa la fiert si se adauga cuburile de knor-se amesteca pina se dizolva in apa.Se dizolva lingura de amidon

9 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne