autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

rulada de porc cu carnati afumat

Autor: monic (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: monic (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 februarie 2010

Ingrediente
, 1kg. pulpa de porc, o pereche carnati afumati de casa, 400 gr costita, sare, piper dupa gust si o capatana usturoi,

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare




pulpa de porc se taie felii cat mai mari, se bat ca pt. snitel se condimenteaza cu sare si piper, peste se aseaza felii de costita ,cate o bucata de carnat si si se ruleaza . se leaga cu ata mai groasa si se pun in tava. din capatana de usturoi se face un mujdei care se toarna peste rulada. se coace 45 min. la 200 grade



-->
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Rulouri de pui

Preparare: Pieptul de pui se taie si se bate cu ciocanul de snitele,astfel incat sa se obtina felii

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Tocanita de pipote cu ceapa

Pipotele le punem intr-un vas cu apa rece si le lasam sa stea acolo vreo 20 de minute, apoi schimbam

1 vot    2 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2010

    Super calorica,dupa gustul meu prea multa grasime!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

    Cred ca este tare gustoasa.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1kg. pulpa de porc
  • o pereche carnati afumati de casa
  • 400 gr costita
  • sare
  • piper dupa gust si o capatana usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de monic

Prajitura grilaj

Din toate ingredientele pt. aluat , se framanta un aluat fraged potrivit de tare. Se imparte in doua.

6 voturi    2 comentarii
50 min
Prajituri

Salata cu avocado si pastrama de pui

Toate ingredientele se amesteca intr-un bol mare, se condimenteaza dupa gust si se servesteca atare

0 voturi    0 comentarii
20 min
Salate

vera (Chef de cuisine)

Super calorica,dupa gustul meu prea multa grasime!

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea va fierbe mai repede si bobul

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem opariti-o sa mai iasa sarea

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne