autor:

valentina ionita

» » Fripturi

Rulada de porc si ciuperci la cuptor

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2010

Ingrediente
Ieri cand faceam cateva snitele din pulpa de porc m-am gandit sa opresc 2 bucati de carne pentru un graterel…,dar astazi am schimbat brusc gratarelul cu 2 bucati de rulada…Vom vedea impreuna ce o sa iasa si daca preparatul final va fi gustos si aratos..., , cca 400 g pulpa de porc, o lingurita mustar, 6 felii de sunca de pui. folosi sunca de Praga,sunca presata sau orice aveti in frigider, 6 feliute de cascaval, 2 castraveciori murati, 2 buc. cabanos sau carnaciori oltenesti cca 100 g, un pahar vin alb (100ml), sare,, 4-5 catei de usturoi, ulei de masline pentru uns tava, Pentru garnitura am folosit 6 ciuperci proaspete

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

14 voturi

Mod de preparare

Carnaciorii daca vi se par prea grosi ii puteti taia in jumatate pe lungime,usturoiul se piseaza,castraveciorii murati se taie felii subtiri pe lungime.


Ciupercile se curata,se spala,se sterg bine,se stropesc cu zeama de lamaie si se umplu cu piciorusele tocate marunt.


Se sareaza ,se condimenteaza dupa gust , se aseaza in aceeasi tava cu carnita si se introduce la cuptor.


Bucatile de carne se impacheteaza intr-o folie pentru impachetat alimente si se bat putin.


Fiecare bucata se unge cu mustar,se sareaza si condimenteaza dupa gust. Pe fiecare in parte se aseaza cate 3 felii de sunca,3 felii de cascaval,la mijloc cabanos,iar de jur imprejur felii de castraveciori.


Se ruleaza cu grija,se prind cu scobitori si se aseaza intr-o tava de yena unsa foarte bine cu ulei alaturi de ciuperci .


Se toarna deasupra un amestec format din usturoiul pisat , vin si condimente dupa gust si se introduce tava la cuptor.


Se stropesc din cand in cand cu sosul din tava si se lasa pana se rumenesc frumos…

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2013

    multumesc...

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2013

    Delicioasa rulada!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 iulie 2012

    va multumesc pt incredere...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 25 iulie 2012

      Delicioasa rulada!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      FOARTE GUSTOASA, BUNA COMBINATIA.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

      Multumesc...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

      Ce pofta mi se face!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Va multumesc mult pentru aprecieri si ma bucur ca v-a placut...pupici

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Cu aceste ingrediente si cu indemanarea ta era imposibil sa nu iasa ceva gustos si aratos!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      O bunãtate!te-ai orientat bine!!!felicitãri!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Multumesc mult...

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Foarte bun!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

14 voturi

Ingrediente

  • Ieri cand faceam cateva snitele din pulpa de porc m-am gandit sa opresc 2 bucati de carne pentru un graterel…,dar astazi am schimbat brusc gratarelul cu 2 bucati de rulada…Vom vedea impreuna ce o sa iasa si daca preparatul final va fi gustos si aratos...
  • cca 400 g pulpa de porc
  • o lingurita mustar
  • 6 felii de sunca de pui. folosi sunca de Praga,sunca presata sau orice aveti in frigider
  • 6 feliute de cascaval
  • 2 castraveciori murati
  • 2 buc. cabanos sau carnaciori oltenesti cca 100 g
  • un pahar vin alb (100ml)
  • sare,
  • 4-5 catei de usturoi
  • ulei de masline pentru uns tava
  • Pentru garnitura am folosit 6 ciuperci proaspete

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

Salata de sfecla rosie si branza

Este un aperitiv gustos, usor, de efect si care poate fi servit la orice ora ... Taiem branza si

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Flori de salcâm în aluat de clătite de post şi fără gluten

Spălăm florile de salcâm şi le lăsăm să se scurgă de apă şi să se usuce. Preparăm un

1 vot    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Dulceata din flori de salcam

Se spala in apa rece florile de salcam, se indeparteaza coditele alegand numai florile si se lasa

1 vot    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

multumesc...



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Kalua Pig

Kalua Pig

Este o reteta traditionala din Hawai, in care carnea este preparata, mult timp, intr-o groapa adanca , captusita cu pietre, care retin

0 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi
Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi

Prepelita invelita in bacon cu jeleu de mazare si cartofi

Curatam si spalam prepelitele(erau foarte tinere si nu necesita sa le marinam), inlaturam excesul de apa prin tamponare si le lasam

1 vot    0 comentarii
40 min
Fripturi