autor:

valentina ionita

» » Fripturi

Rulada de porc si ciuperci la cuptor

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2010

Ingrediente
Ieri cand faceam cateva snitele din pulpa de porc m-am gandit sa opresc 2 bucati de carne pentru un graterel…,dar astazi am schimbat brusc gratarelul cu 2 bucati de rulada…Vom vedea impreuna ce o sa iasa si daca preparatul final va fi gustos si aratos..., , cca 400 g pulpa de porc, o lingurita mustar, 6 felii de sunca de pui. folosi sunca de Praga,sunca presata sau orice aveti in frigider, 6 feliute de cascaval, 2 castraveciori murati, 2 buc. cabanos sau carnaciori oltenesti cca 100 g, un pahar vin alb (100ml), sare,, 4-5 catei de usturoi, ulei de masline pentru uns tava, Pentru garnitura am folosit 6 ciuperci proaspete

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

14 voturi

Mod de preparare

Carnaciorii daca vi se par prea grosi ii puteti taia in jumatate pe lungime,usturoiul se piseaza,castraveciorii murati se taie felii subtiri pe lungime.


Ciupercile se curata,se spala,se sterg bine,se stropesc cu zeama de lamaie si se umplu cu piciorusele tocate marunt.


Se sareaza ,se condimenteaza dupa gust , se aseaza in aceeasi tava cu carnita si se introduce la cuptor.


Bucatile de carne se impacheteaza intr-o folie pentru impachetat alimente si se bat putin.


Fiecare bucata se unge cu mustar,se sareaza si condimenteaza dupa gust. Pe fiecare in parte se aseaza cate 3 felii de sunca,3 felii de cascaval,la mijloc cabanos,iar de jur imprejur felii de castraveciori.


Se ruleaza cu grija,se prind cu scobitori si se aseaza intr-o tava de yena unsa foarte bine cu ulei alaturi de ciuperci .


Se toarna deasupra un amestec format din usturoiul pisat , vin si condimente dupa gust si se introduce tava la cuptor.


Se stropesc din cand in cand cu sosul din tava si se lasa pana se rumenesc frumos…

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2013

    multumesc...

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2013

    Delicioasa rulada!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 iulie 2012

    va multumesc pt incredere...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 25 iulie 2012

      Delicioasa rulada!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

      FOARTE GUSTOASA, BUNA COMBINATIA.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

      Multumesc...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

      Ce pofta mi se face!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Va multumesc mult pentru aprecieri si ma bucur ca v-a placut...pupici

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Cu aceste ingrediente si cu indemanarea ta era imposibil sa nu iasa ceva gustos si aratos!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      O bunãtate!te-ai orientat bine!!!felicitãri!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Multumesc mult...

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Foarte bun!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

14 voturi

Ingrediente

  • Ieri cand faceam cateva snitele din pulpa de porc m-am gandit sa opresc 2 bucati de carne pentru un graterel…,dar astazi am schimbat brusc gratarelul cu 2 bucati de rulada…Vom vedea impreuna ce o sa iasa si daca preparatul final va fi gustos si aratos...
  • cca 400 g pulpa de porc
  • o lingurita mustar
  • 6 felii de sunca de pui. folosi sunca de Praga,sunca presata sau orice aveti in frigider
  • 6 feliute de cascaval
  • 2 castraveciori murati
  • 2 buc. cabanos sau carnaciori oltenesti cca 100 g
  • un pahar vin alb (100ml)
  • sare,
  • 4-5 catei de usturoi
  • ulei de masline pentru uns tava
  • Pentru garnitura am folosit 6 ciuperci proaspete

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

O alta modalitate inedita pentru a vopsi ouale de Paste...Doar cu colorant alimentar si orez.

Se adauga in cutiuta cateva linguri de orez si in functie de nuanta si de intensitatea culorii turnati

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Pasta ( Hummus) din seminte de floarea soarelui

Semintele de floarea soarelui (de preferat a se inmuia peste noapte, dar se pot folosi si uscate)

2 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu legume

Salata de ciuperci cu maioneza de soia

Ciupercile se clatesc si se lasa la scurs. Daca doriti le puteti taia marunt , dupa care se amesteca

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu legume

valentina ionita (Chef de cuisine)

multumesc...



Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Iepure in bere bruna

Iepure in bere bruna

Spălaţi iepurele, îl tăiaţi bucăţi, să aveţi patru bucăţi de picioare, 4 bucăţi din spate sau puteţi să îl

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Rata pe varza

Rata pe varza

Carnea de raţă asigură dezvoltarea organismului, un sistem digestiv şi nervos sănătos. Aceasta conţine vitamine - retinol, niacina,

0 voturi    0 comentarii
3h
Fripturi