autor:

motosca mariana

» » Aperitive cu carne

Rulada de pui cu ciuperci

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 mai 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pieptul de pui se transeaza si se bate cu ciocanul de snitele. Ciupercile se taie marunt si ceapa se curata si se taie julien fin.


Se soteaza ciupercutele cu ceapa sare, usturoi granulat si piper dupa preferinta. Adaugam dupa ce aceasta farsa s-a racorit patrunjel verde tocat si ou. Amestecam bine si o punem peste pieptul de pui, apoi rulam si strangem bine in folie de aluminiu. O punem la fiert in cratita cu apa si clocotim 10-15min. Scoatem ruloul format, indepartam folia si dam rulada la cuptor cam 10min pentru a prinde crusta.


Se seveste calda sau rece.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • piept de pui 1 buc
  • ciuperci 200gr
  • ceapa 1 buc
  • ardei rosu 1 buc
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
  • partunjel verde
  • ou 1 buc
  • ulei

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de motosca mariana

marinated fish

salata verde se spala, se scurge, se rupe bucati(ca sa evitam oxidarea) si se aseaza pe platou se

9 voturi    13 comentarii
15 min
Salate cu peste

Mazare cu piept de pui

Pieptul de pui se portioneaza si se trage la tigaie. Se scoate si da separate. Ceapa se spala si

14 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

pere in vin

intr-un vas se pune vinul la fiert cu zaharul si batonul de scortisoara se adauga perele spalate

11 voturi    9 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce buna este!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute din carne

Chiftelute din carne

Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga ouale crude, piper, sare,

53 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Snitele din piept de pui

Snitele din piept de pui

Taiem pieptul de pui in fasii potrivite. Acoperim fiecare bucata cu o folie de plastic si batem cu ciocanul de snitele pana cand obtinem

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne