Spalam ghebele si le punem in apa la desarat sau le puteti da cateva clocote sa iese sarea.
Spalam orezul, il punem la fiert, apoi il scurgem de apa.
Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu un servetel de bucatarie de surplusul de apa.
Cu ajutorul unui ciocan de snitele, batem pieptul usor, pana obtinem o fasie de carne potrivit de subtire. Aveti grija sa nu il rupeti.
Condimentam carnea cu putina sare si piper.
Ghebele desarate, le scurgem bine si le taiem maruntel.
Intr-un bol amestecam orezul, ghebele, parmezanul si putin piper.
Pe o margine a pieptului, punem aceasta umplutura, deasupra asezam bucatile de cascaval, apoi rulam strans.
Amestecam uleiul cu putina sare, piper, boia si cu ajutorul unui penson, ungem rulada.
Foietajul il mai intindem putin, asezam rulada de un capat.
Rulam iarasi cat sa acoperim bine rulada cu aluat si inchidem capetele.
Asezam rulada intr-o tava tapetata cu hartie de copt, o ungem cu ou batut.
O introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumeneste frumos.
Cand este gata, o scoatem, o lasam la racorit putin si servim.
Poate fi servita cu o salata, cu niste legume la gratar sau chiar cu ceva muraturi.
Sa aveti pofta!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii