autor:

Fara foto

» » Aperitive cu carne

rulada de pui in aluat

Autor: Stanca Andanora (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ceapa se caleste in putin unt si se amesteca cu pieptul de pui dat prin masina de tocat,oul, cascavalul, smantana, ciupercile si condmentele. Foile se intind doua cate doua (sa fie un pic mai groase ca la placinta), se ung cu putin unt topit si se umplu fiecare pe jumatate cu compozitia de pui si cascaval.


Se ruleaza bine si se pun in tava. Ar trebui sa va iasa cam doua rulade lungi cat tava de cuptor.


Se dau la cuptor la 200 de grade cam 20 min, pana cand se rumenesc. Ca sa fie mai aspectuoasa ruladele se ung pe deasupra cu putin ou batut.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi de aluat fraged (de placinta)
  • 500g piept de pui fiert,1 ceapa medie tocata
  • 5-6 lg de cascaval ras
  • 4-5 lg smantana
  • ciuperci din conserva (facultativ),2 lg de unt,1 ou
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Stanca Andanora

Salata de oua a la Anda

Toate ingredientele (in afara de oua) taiate in bucati cat vreti voi de mari se amesteca intr\'un

8 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
concurs ca dragostea in bucate
Retete
din Aperitive cu carne
Tarta cu conserva de vita, mozzarella si rosii

Tarta cu conserva de vita, mozzarella si rosii

Aluatul: Punem laptele pe foc pana devine caldut. Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea,

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Chiftele cu carne de  porc la cuptor

Chiftele cu carne de porc la cuptor

Se pregatesc ingredientele. Se adauga intr-un bol carnea tocata, cartofii razuiti cruzi pe parte mica a razatoarei si storsi bine se

0 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu carne