autor:

Fara foto

» » Aperitive cu carne

rulada de pui in aluat

Autor: Stanca Andanora (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stanca Andanora (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
1 pachet foi de aluat fraged (de placinta), 500g piept de pui fiert,1 ceapa medie tocata, 5-6 lg de cascaval ras, 4-5 lg smantana, ciuperci din conserva (facultativ),2 lg de unt,1 ou, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Ceapa se caleste in putin unt si se amesteca cu pieptul de pui dat prin masina de tocat,oul, cascavalul, smantana, ciupercile si condmentele. Foile se intind doua cate doua (sa fie un pic mai groase ca la placinta), se ung cu putin unt topit si se umplu fiecare pe jumatate cu compozitia de pui si cascaval.


Se ruleaza bine si se pun in tava. Ar trebui sa va iasa cam doua rulade lungi cat tava de cuptor.


Se dau la cuptor la 200 de grade cam 20 min, pana cand se rumenesc. Ca sa fie mai aspectuoasa ruladele se ung pe deasupra cu putin ou batut.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi de aluat fraged (de placinta)
  • 500g piept de pui fiert,1 ceapa medie tocata
  • 5-6 lg de cascaval ras
  • 4-5 lg smantana
  • ciuperci din conserva (facultativ),2 lg de unt,1 ou
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Stanca Andanora

Salata de oua a la Anda

Toate ingredientele (in afara de oua) taiate in bucati cat vreti voi de mari se amesteca intr\'un

8 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu oua


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Rulada cu carne tocata si ciuperci

Rulada cu carne tocata si ciuperci

Se topesc 150 gr margarina intr-o craticioara, apoi se adauga faina si se amesteca continuu ca sa nu se lipeasca.Se adauga laptele si

51 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui in aluat de foietaj

Drob de pui in aluat de foietaj

Spalam si curatam ficateii si ii punem sa fiarba.Ii lasam la fiert circa 10-15 min. Indepartam spuma care se formeaza. Spalam pieptul

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne