autor:

Fara foto

» » Aperitive cu carne

rulada de pui in aluat

Autor: Stanca Andanora (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ceapa se caleste in putin unt si se amesteca cu pieptul de pui dat prin masina de tocat,oul, cascavalul, smantana, ciupercile si condmentele. Foile se intind doua cate doua (sa fie un pic mai groase ca la placinta), se ung cu putin unt topit si se umplu fiecare pe jumatate cu compozitia de pui si cascaval.


Se ruleaza bine si se pun in tava. Ar trebui sa va iasa cam doua rulade lungi cat tava de cuptor.


Se dau la cuptor la 200 de grade cam 20 min, pana cand se rumenesc. Ca sa fie mai aspectuoasa ruladele se ung pe deasupra cu putin ou batut.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi de aluat fraged (de placinta)
  • 500g piept de pui fiert,1 ceapa medie tocata
  • 5-6 lg de cascaval ras
  • 4-5 lg smantana
  • ciuperci din conserva (facultativ),2 lg de unt,1 ou
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Stanca Andanora

Salata de oua a la Anda

Toate ingredientele (in afara de oua) taiate in bucati cat vreti voi de mari se amesteca intr\'un

8 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute din carne

Chiftelute din carne

Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga ouale crude, piper, sare,

53 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Snitele din piept de pui

Snitele din piept de pui

Taiem pieptul de pui in fasii potrivite. Acoperim fiecare bucata cu o folie de plastic si batem cu ciocanul de snitele pana cand obtinem

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne