autor:

Fara foto

» » Aperitive cu carne

rulada de pui in aluat

Autor: Stanca Andanora (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ceapa se caleste in putin unt si se amesteca cu pieptul de pui dat prin masina de tocat,oul, cascavalul, smantana, ciupercile si condmentele. Foile se intind doua cate doua (sa fie un pic mai groase ca la placinta), se ung cu putin unt topit si se umplu fiecare pe jumatate cu compozitia de pui si cascaval.


Se ruleaza bine si se pun in tava. Ar trebui sa va iasa cam doua rulade lungi cat tava de cuptor.


Se dau la cuptor la 200 de grade cam 20 min, pana cand se rumenesc. Ca sa fie mai aspectuoasa ruladele se ung pe deasupra cu putin ou batut.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi de aluat fraged (de placinta)
  • 500g piept de pui fiert,1 ceapa medie tocata
  • 5-6 lg de cascaval ras
  • 4-5 lg smantana
  • ciuperci din conserva (facultativ),2 lg de unt,1 ou
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Stanca Andanora

Salata de oua a la Anda

Toate ingredientele (in afara de oua) taiate in bucati cat vreti voi de mari se amesteca intr\'un

8 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Pregatirea este foarte simpla. Vinetele coapte (eu am mai avut in congelator), se toaca si se potrivesc de sare. Pe fiecare felie de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Rotite de pui

Rotite de pui

Pieptul de pui se da prin masina de tocat.Ceapa si mararul se toaca marunt,morcovul i l dam pe razatoarea mica. Amestecam carnea de

11 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive cu carne