festivalul blogurilor gustoase

autor:

Fara foto

» » Aperitive cu carne

rulada de pui in aluat

Autor: Stanca Andanora (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ceapa se caleste in putin unt si se amesteca cu pieptul de pui dat prin masina de tocat,oul, cascavalul, smantana, ciupercile si condmentele. Foile se intind doua cate doua (sa fie un pic mai groase ca la placinta), se ung cu putin unt topit si se umplu fiecare pe jumatate cu compozitia de pui si cascaval.


Se ruleaza bine si se pun in tava. Ar trebui sa va iasa cam doua rulade lungi cat tava de cuptor.


Se dau la cuptor la 200 de grade cam 20 min, pana cand se rumenesc. Ca sa fie mai aspectuoasa ruladele se ung pe deasupra cu putin ou batut.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet foi de aluat fraged (de placinta)
  • 500g piept de pui fiert,1 ceapa medie tocata
  • 5-6 lg de cascaval ras
  • 4-5 lg smantana
  • ciuperci din conserva (facultativ),2 lg de unt,1 ou
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Stanca Andanora

Salata de oua a la Anda

Toate ingredientele (in afara de oua) taiate in bucati cat vreti voi de mari se amesteca intr\'un

8 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Muschiulet impanat

Muschiulet impanat

1. Pregatim cu grija muschiuletii facand gauri in ei pe lungime si introducem in ei morcovii,pastarnacul si patrunjelul, apoi pe latime

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Rulada din piept de pui

Rulada din piept de pui

Pieptul de pui se bate ca pentru snitele. Se condimenteaza. Pe pieptul de pui se aseaza: o felie cascaval, o felie sunca de praga,

3 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne