Pentru foaia ruladei de biscuiti avem nevoie de niste biscuiti simpli pe care ii maruntim cu ajutorul unui maruntitor.Dupa ce am maruntit toti biscuiti adaugam cele 3 linguri de cacao si 400 ml lapte si framantam bine.Dupa aceea impartim in doua cantitatea de aluat si intindem intre doua folii alimentare.
Pentru crema de cocos a ruladei amestecam foarte bine un pachet de unt (200 g) cu 200 g de zahar pudra si cu 100 g de nuca de cocos rasa.
Punem crema rezultata peste foaia de biscuiti, o intindem uniform si apoi o rulam cu ajutorul foliei pe care este asezata.
Strangem rulada foarte bine la capete si, inainte de a o taia, o tinem cateva ore in frigider.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii