Ruladă din carne de porc cu omletă şi ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Ruladă din carne de porc cu omletă şi ciuperci

Ingrediente

  • 5 ouă
  • 1 cutie cu ciuperci
  • 50 g brânză de vacă
  • 4 fire de usturoi verde şi cozile de la 4 cepe verzi
  • sare
  • piper
  • 100 g caşcaval ras
  • 3 cepe uscate
  • 100 ml ulei
  • 1 legătură pătrunjel
  • 300 g carne tocată de pui (sau de care doriţi)
  • 1 legătură măra şi 1 bucată carne de porc subţire
  • lungă de 40-50 cm..

Mod de preparare

Facem omletă din 3 ouă şi când e gata o lăsăm să se răcească.

Călim ceapa în ulei, punem carnea tocată şi ciupercile şi le călim şi pe ele puţin, adăugăm usturoiul verde şi ceapa verde, piperul, sarea, brânza dată pe răzătoarea mare, mărarul tocat mărunt şi amestecăm.

Lăsăm să se răcească piţin, apoi adăugăm un ou şi amestecăm din nou.

Luăm bucata de carne şi o batem ca pentru şniţel, o condimentăm cu piper, apoi presărăm sare şi puţină verdeaţă (pătrunjel). Peste carne punem omleta, iar pestea ea, ceapa călită cu ciuperci, iar deasupra radem caşcaval şi presărăm restul de pătrunjel verde, tocat mărunt.

Rulăm strâns şi legăm cu o sfoară, în aşa fel, încât să nu iasă compoziţia din rulou.

Luăm o tavă, în care am pus hârtie de copt, unsă cu puţin ulei, punem rulada în tavă, batem un gălbenuş de ou şi cu el ungem rulada, apoi introducem tavă în cuptorul încins în prealabil, până se rumeneşte frumos. Facem testul cu scobitoarea şi dacă este gata, scoatem tava din cuptor şi lăsăm rulada să se răcească, apoi o putem tăia şi servi alături de piure şi o salata de roşii, o salată bulgărească sau muraturi.

Poftă mare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise