autor:

murigneau

» » Mancaruri cu carne

Rulada din fleica de porc

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2008

Ingrediente
- 700g fleica de porc, - 300 g cabanos (4-5 bucati), - 3-4 morvovi, - 2-3 cepe, - 3-4 rosii, - ciuperci, - cartofi, - 250 ml. vin alb, - sare, vegeta, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Bucata de fleica se bate bine cu ciocanul de carne.


Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita aceasta se poate marina dupa preferinta cu o zi inainte de preparare.


Fleica astfel pregatita se sareaza si condimenteaza dupa gust si se intinde pe un platou. Ciupercile se taie marunt se fierb. Cabanosul se taie dupa lungimea fleicii si apoi se aseaza pe bucata de fleica intinsa.


Se adauga si ciupercile fierte.


Se ruleaza apoi fleica astfel incat sa cuprinda cabanosul si ciupercile. Rulada se fixeaza cu scobitori (ace de carne) sau se leaga cu ata alimentara.


Se taie ceapa marunt, rosiile felii, morcovii rondele, eventual si ciupercile ramase de la umplutura se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei.


Se pune rulada in tava si se toarna peste vinul alb si putina apa.


Se introduce tava la cuptor, se supravegheaza si din cand in cand peste rulada se toarna din compozitia din tava.


Se lasa la cuptor 30-40 minute.


Se prepara cartofii aurii sau natur.


Rula da se portioneaza dupa dorinta.


Se serveste cu cartofi aurii sau natur cu sosul format in tava.
Bucata de fleica se bate bine cu ciocanul de carne.


Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita aceasta se poate marina dupa preferin
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Praz invelit in Sunca(Bacon)

Se taie prazul cam 10 bucati mai mari cam 8-10 cm, care se invelesc in sunca(bacon)se prind cu scobitori

12 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne

Pui exotic

Pieptul de pui, fie il tai bucatele, fie il cumperi gata taiat si il pui la fiert in apa destula,

1 vot    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Foarte frumos............

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Arata foarte bine si e foarte gustoasa.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    fELICITARI! ARATA DEOSEBIT DE BINE.

    • Vicky

      Vicky (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Superb, felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Bun,bun,bun

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Foarte gustoasa!

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Arata delicios, felicitari!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

      Arata tare bine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 700g fleica de porc
  • - 300 g cabanos (4-5 bucati)
  • - 3-4 morvovi
  • - 2-3 cepe
  • - 3-4 rosii
  • - ciuperci
  • - cartofi
  • - 250 ml. vin alb
  • - sare
  • vegeta
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau

Salata verde cu ridichi

Se curata si se spala bine legumele. Ridichile, usturoiul si ceapa se taie marunt. Un catel de usturoi

10 voturi    15 comentarii
30 min
Salate

Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza

1 vot    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Mititei gustosi

Gustul al mititeilor este dat de seul si carnea de oaie in amestec cu cea de porc sau vita. Dupa

23 voturi    19 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

maria mihalache (Chef de cuisine)

Foarte frumos............

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea va fierbe mai repede si bobul

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem opariti-o sa mai iasa sarea

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne