autor:

murigneau

» » Mancaruri cu carne

Rulada din fleica de porc

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Bucata de fleica se bate bine cu ciocanul de carne.


Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita aceasta se poate marina dupa preferinta cu o zi inainte de preparare.


Fleica astfel pregatita se sareaza si condimenteaza dupa gust si se intinde pe un platou. Ciupercile se taie marunt se fierb. Cabanosul se taie dupa lungimea fleicii si apoi se aseaza pe bucata de fleica intinsa.


Se adauga si ciupercile fierte.


Se ruleaza apoi fleica astfel incat sa cuprinda cabanosul si ciupercile. Rulada se fixeaza cu scobitori (ace de carne) sau se leaga cu ata alimentara.


Se taie ceapa marunt, rosiile felii, morcovii rondele, eventual si ciupercile ramase de la umplutura se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei.


Se pune rulada in tava si se toarna peste vinul alb si putina apa.


Se introduce tava la cuptor, se supravegheaza si din cand in cand peste rulada se toarna din compozitia din tava.


Se lasa la cuptor 30-40 minute.


Se prepara cartofii aurii sau natur.


Rula da se portioneaza dupa dorinta.


Se serveste cu cartofi aurii sau natur cu sosul format in tava.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Foarte frumos............

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Arata foarte bine si e foarte gustoasa.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    fELICITARI! ARATA DEOSEBIT DE BINE.

    • Vicky

      Vicky (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Superb, felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Bun,bun,bun

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Foarte gustoasa!

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Arata delicios, felicitari!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

      Arata tare bine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 700g fleica de porc
  • - 300 g cabanos (4-5 bucati)
  • - 3-4 morvovi
  • - 2-3 cepe
  • - 3-4 rosii
  • - ciuperci
  • - cartofi
  • - 250 ml. vin alb
  • - sare
  • vegeta
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de murigneau

Salata verde cu ridichi

Se curata si se spala bine legumele. Ridichile, usturoiul si ceapa se taie marunt. Un catel de usturoi

10 voturi    15 comentarii
30 min
Salate reci

Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza

1 vot    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Mititei gustosi

Gustul al mititeilor este dat de seul si carnea de oaie in amestec cu cea de porc sau vita. Dupa

23 voturi    19 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

maria mihalache (Chef de cuisine)

Foarte frumos............

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanelele spalate si bine sterse cu un servet de hartie se umplu cu cate o lingurita de creme de branza ,pe care o punem intre carnea

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

In 50 ml must inmuiem stafidele, rodia o taiem in doua si scoatem bobitele (https://www.youtube.com/watch?v=PxrzE7-rWJ8 ) sau (

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi