autor:

murigneau

» » Mancaruri cu carne

Rulada din fleica de porc

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iunie 2008

Ingrediente
- 700g fleica de porc, - 300 g cabanos (4-5 bucati), - 3-4 morvovi, - 2-3 cepe, - 3-4 rosii, - ciuperci, - cartofi, - 250 ml. vin alb, - sare, vegeta, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Bucata de fleica se bate bine cu ciocanul de carne.


Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita aceasta se poate marina dupa preferinta cu o zi inainte de preparare.


Fleica astfel pregatita se sareaza si condimenteaza dupa gust si se intinde pe un platou. Ciupercile se taie marunt se fierb. Cabanosul se taie dupa lungimea fleicii si apoi se aseaza pe bucata de fleica intinsa.


Se adauga si ciupercile fierte.


Se ruleaza apoi fleica astfel incat sa cuprinda cabanosul si ciupercile. Rulada se fixeaza cu scobitori (ace de carne) sau se leaga cu ata alimentara.


Se taie ceapa marunt, rosiile felii, morcovii rondele, eventual si ciupercile ramase de la umplutura se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei.


Se pune rulada in tava si se toarna peste vinul alb si putina apa.


Se introduce tava la cuptor, se supravegheaza si din cand in cand peste rulada se toarna din compozitia din tava.


Se lasa la cuptor 30-40 minute.


Se prepara cartofii aurii sau natur.


Rula da se portioneaza dupa dorinta.


Se serveste cu cartofi aurii sau natur cu sosul format in tava.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Pastrama de casa

Spalam carnea si o uscam cu un servet de hartie. O intepam cu un bat de frigaruie. O dam deoparte. Luam

8 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Cartofi cu carne tocata la cuptor

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu un praf de sare.Se taie in felii de grosimea unui

34 voturi    8 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Foarte frumos............

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2009

    Arata foarte bine si e foarte gustoasa.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

    fELICITARI! ARATA DEOSEBIT DE BINE.

    • Vicky

      Vicky (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Superb, felicitari.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Bun,bun,bun

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Foarte gustoasa!

    • Niko Stan

      Niko Stan (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Arata delicios, felicitari!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

      Arata tare bine.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 700g fleica de porc
  • - 300 g cabanos (4-5 bucati)
  • - 3-4 morvovi
  • - 2-3 cepe
  • - 3-4 rosii
  • - ciuperci
  • - cartofi
  • - 250 ml. vin alb
  • - sare
  • vegeta
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau

Salata verde cu ridichi

Se curata si se spala bine legumele. Ridichile, usturoiul si ceapa se taie marunt. Un catel de usturoi

10 voturi    15 comentarii
30 min
Salate

Rasolul de porc cu varza calita

Rasolul se impaneaza cu usturoi. Se condimenteaza cu sare, vegeta si piper dupa gust si se aseaza

1 vot    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Mititei gustosi

Gustul al mititeilor este dat de seul si carnea de oaie in amestec cu cea de porc sau vita. Dupa

23 voturi    19 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

maria mihalache (Chef de cuisine)

Foarte frumos............



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper. Se frig ciocanelele pe grill-ul

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne
Pui provensal

Pui provensal

Se preincalzeste cuptorul la cca 200 grade C. Arpagicul se scufunda cca 2 min in apa clocotita si apoi se curata Se sareaza si pipereaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne