autor:

Fara foto

» » Aperitive cu carne

Rulada din pateu

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile cu cele 2 pateuri, se adauga untura,sare, piper, ceapaverde,,orezul, pesmetul si ouale fierte: la sfarsit se pun cele 6 albusuri batute spuma;compozitia se pune in tava unsa si tapetata cu faina sau forma de chec si se coace in cuptor aproximativ 15 min

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cutii de pateu de carne de orice fel
  • 6 oua
  • 2 linguri untura
  • 5 linguri de orez fiert
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 oua fierte si taiate marunt
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare,

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de gabriela stoican

Ciocolata de casa

se pune pe foc laptele in care se adauga zaharul : se amesteca pana se face un sirop gros: se ia

0 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Cartofi de ciocolata

Se maesteca biscuitii cu zaharul, se adauga nucile ,cacao, mirodeniuile si untul : se amesteca bine

19 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Tort rapid

se face cafeaua se strecoara si se adauga esenta de rom se freaca spuma untul cu serbetul: pe

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Budinca de dovlecei cu piept de pui

Budinca de dovlecei cu piept de pui

Spalam dovleceii, ii curatam, ii taiem rondele si presaram sare peste ei. Ii lasam cam jumatate de ora sa isi lase zeama apoi ii punem

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza
Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Rulouri de sunca cu vinete si cascaval

Pregatirea este foarte simpla. Vinetele coapte (eu am mai avut in congelator), se toaca si se potrivesc de sare. Pe fiecare felie de

11 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne