autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada din pateu

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
2 cutii de pateu de carne de orice fel, 6 oua, 2 linguri untura, 5 linguri de orez fiert, 2 linguri de pesmet, 2 oua fierte si taiate marunt, 1 legatura ceapa verde, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile cu cele 2 pateuri, se adauga untura,sare, piper, ceapaverde,,orezul, pesmetul si ouale fierte: la sfarsit se pun cele 6 albusuri batute spuma;compozitia se pune in tava unsa si tapetata cu faina sau forma de chec si se coace in cuptor aproximativ 15 min

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cutii de pateu de carne de orice fel
  • 6 oua
  • 2 linguri untura
  • 5 linguri de orez fiert
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 oua fierte si taiate marunt
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare,

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de gabriela stoican

Ciocolata de casa

se pune pe foc laptele in care se adauga zaharul : se amesteca pana se face un sirop gros: se ia

0 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Cartofi de ciocolata

Se maesteca biscuitii cu zaharul, se adauga nucile ,cacao, mirodeniuile si untul : se amesteca bine

19 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Tort rapid

se face cafeaua se strecoara si se adauga esenta de rom se freaca spuma untul cu serbetul: pe

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Incepem cu umplutura, pentru ca trebuie preparate definitiv legumele si carnea tocata, apoi date la rece. Curatam si tocam legumele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Placintele cu ficatei

Placintele cu ficatei

Umputura: Ceapa tocata marunt o calim in ulei, apoi adaugam ficateii spalati si tocati in bucati mici. Îi lasam sa fiarba pana scade

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne