autor:

Fara foto

» » Aperitive cu carne

Rulada din pateu

Autor: gabriela stoican (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile cu cele 2 pateuri, se adauga untura,sare, piper, ceapaverde,,orezul, pesmetul si ouale fierte: la sfarsit se pun cele 6 albusuri batute spuma;compozitia se pune in tava unsa si tapetata cu faina sau forma de chec si se coace in cuptor aproximativ 15 min

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cutii de pateu de carne de orice fel
  • 6 oua
  • 2 linguri untura
  • 5 linguri de orez fiert
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 oua fierte si taiate marunt
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare,

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de gabriela stoican

Ciocolata de casa

se pune pe foc laptele in care se adauga zaharul : se amesteca pana se face un sirop gros: se ia

0 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Cartofi de ciocolata

Se maesteca biscuitii cu zaharul, se adauga nucile ,cacao, mirodeniuile si untul : se amesteca bine

19 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Tort rapid

se face cafeaua se strecoara si se adauga esenta de rom se freaca spuma untul cu serbetul: pe

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Rulada de piept de pui

Rulada de piept de pui

Mod de preparare: Oualele se fierb 10 minute, se lasa putin in apa rece, se decojesc si apoi se taie rondele nici foarte groase nici

14 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Aperitive cu carne
Rulada de curcan cu legume

Rulada de curcan cu legume

Morcovul si telina se dau prin razatoarea mica si ceapa prin razatoarea mare. Se calesc in putin ulei, se condimenteaza si se amesteca

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne