Rulada din piept de curcan

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Rulada din piept de curcan

Ingrediente

  • 1,5 kg piept de curcan
  • 1 ardei gras
  • 1 ou
  • 200g ciuperci
  • 100g sunca presata feliata
  • 100g bacon feliat
  • 100g cascaval ras
  • 1 legatura frunze patrunjel
  • Rozmarin uscat
  • Cimbru uscat
  • Sare
  • Piper
  • 50g unt
  • 50g ulei

Mod de preparare

Intr-o tigaie punem uleiul si calim cam 10’ ardeiul taiat fideluta, apoi il scoatem intr-un bol si calim ciupercile in acelas ulei, tot 10’, spargem oul peste ele, amestecam de cateva ori,saram/piperam si luam tigaia de pe foc. Frunzele de patrunjel le tocam. Luam o tava de chec, o ungem bine cu unt si asezam 3 bucati de bacon in latime, astfel incat capetii sa urce pe lateralele tavii.

Carnea se bate pe o folie sau hartie pergament, se sareaza/pipareaza si se asaza legumele astfel: primul strat se pune cascavalul ras, pe toata suprafata, apoi ardeiul,feliile de sunca presata, ciupercile si frunzele de patrunjel. Rulam si asezam carnea in tava peste feliile de bacon. Deasupra asezam celelalte felii de bacon, presaram rozmarin si cimbru uscat si dam totul la cuptor pentru 60’.

Taiata felii,se serveste cu cartofi copti sau piure, dar si ca atare pe platou rece. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise