Rulada Simona

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Rulada Simona

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 6 linguri pline cu faina
  • 1 l lapte
  • 6 oua
  • 3oo g cascaval
  • 200 g sunca
  • smintina
  • sare si piper.

Mod de preparare

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca bine,bine pina se ingroasa.

Se ia de pe foc si se amesteca cu galbenusurile. Albusul se bate spuma si se adauga la compozitie .amestecind usor.

Se unge o tava si se tapeteaza cu faina,iar compozitia se coace pina se rumeneste putin. Se rastoarna apoi pe un servet umezit putin ,se ruleaza si se lasa sa se raceasca.

Cu cascavalul ras si cu sunca taiata feliute se umple foaia. Se unge rulada cu smintina si putin cascaval ras si se da la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise