Din ingredientele de mai sus se face o foaie de rulada pe care o punem la copt pe hartie de copt. Dupa ce s-a copt, o pudram cu un pic de faina si o rulam cu totul. Crema o preparam dupa instructiunile de pe plic, numai ca folosim doar 300 ml lapte si mai adaugam si margarina dupa ce s-a racit. Scoatem rulada din hartie, punem un strat de dulceata, apoi unul de crema, si rulam. Dupa ce am tinut-o o ora la frigider, o glasam si decoram dupa preferinta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii