Rulou din piept de pui umplut cu ficaciori de pasare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ficat pui 500gr.
  • 1 piept de pui
  • 2 cartofi
  • 4 rosii
  • condimente
  • sare si piper

Mod de preparare

Se spala ficaciorii, se fierb 20 min.

Se taie pieptul de pui ca pentru snitele si se bate. Se pune o bucatica de ficat pe pieptul de pui si se ruleaza,se poate prinde cu o scobitoare,se aseaza intr-o tava de cuptor. Se procedeaza asa cu toate bucatile de pui. Rosiile se taie marunt si se pene in tava peste rulouri.cartofii se curata de coaia si se taie rondele. Se pot pune sub un rulou sau printre ele.se condimenteaza dupa gust, se stropeste cu putin ulei, se pune in pic de apa si sa baga la cuptor pina se rumenesc rulourile.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise