autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Rulouri aperitiv

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Ingrediente
un piept de pui, 50 g cascaval, 50 g costita, 4 fasii de gogosar in otet, faina de grau, un ou, sare,piper,ulei pentru prajit, facultativ: seminte de floarea soarelui sau susan

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

49 voturi

Mod de preparare

Feliez pieptul de pui. 4 portii pe care le bat cu ciocanul de carne.Asez intr-un capat o feliuta de costita peste care asez o felie de cascaval,peste care asez o fasie de gogosar. Rulez,trec prin faina,ou batut cu sare, piper si o lingura de ulei. Prajesc in ulei incins,scot rulourile prajite uniform pe servet de hartie.Daca doresc sa le tapetez cu susan sau seminte de floarea soarelui, le mai trec o data prin ou,apoi prin seminte si le mai prajesc numai cateva secunde sa nu se arda.Le scot pe servet de hartie.
Retete
Alte retete din Aperitive

Rulouri aperitiv, cu felii de paine toast

Am preparat aceasta reteta de rulouri aperitiv cu paine fara gluten, dar se poate prepara cu orice

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive

Rulouri aperitiv din dovlecel verde

O metoda geniala de a prepara dovleceii! Sunt gustosi si nu se fac greu deloc! Va puteti juca cu

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2010

    Ceva deosebit care merita incercat. Felicitari!

  • Fara foto

    Monica18 , 28 aprilie 2010

    o adevarata bunatate

  • diana

    diana (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    foarte buna reteta..super

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2010

      Am pregatit de Paste ,au fost super dar au disparut foarte repede !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 martie 2010

      O prezentare pe cinste,de fapt toate retetle tale sunt superrrrr.Felicitari.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Sunt foarte bune !

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

      Foarte fine! Aromate!Prezentare impecabila.Ai votul meu.Mihaela

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Multumesc fetelor

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Felicitari,sunt de acord cu Carmen.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Tare gustoase...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Draga Cely, arta si precizie in farfuria ta,tare mult imi place cum le ornezi si aranjezi.Felicitari, ai votul meu.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      arata foarte bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

49 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 50 g cascaval
  • 50 g costita
  • 4 fasii de gogosar in otet
  • faina de grau
  • un ou
  • sare,piper,ulei pentru prajit
  • facultativ: seminte de floarea soarelui sau susan

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec

Pastrav la cuptor

Pestele spalat, il condimentam cu sare si piper,stropim cu zeama de lamaie, lasam 15 minute la frigider,dupa

11 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Salata cu ciuperci si carne de pui

Incorporam carnea de pui maruntita cu ciupercutele taiate juliene, cascavalul dat pe razatoare,cuburi

49 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

19 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

titza (Chef de cuisine)

Ceva deosebit care merita incercat. Felicitari!

Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea inmuiata in lapte si stoarsa, sare si piper

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu chiftele din pulpe de pui si ceapa caramelizata

Tarta cu chiftele din pulpe de pui si ceapa caramelizata

Se pune faina cernuta impreuna cu untul,ouale, laptele sis area in robotul de bucatarie si se amesteca pana rezulta un aluat omogen,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne