autor:

autor

» » Aperitive cu carne

Rulouri cu sunca si branza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se mixeaza branza cu ceapa taiata marunt si 3 linguri de ulei, sare si piper. unge fiecare felie de sunca cu 1 lingura de pasta de branza si se ruleaza in forma de cornet.


Se orneaza cu felii de rosii.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 12 felii de sunca
  • 180 g branza topita
  • 3 linguri de ulei
  • 1 ceapa verde
  • 2 rosii

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Quesadilla picanta cu pui si sunca

Incingem ulei intr-o tigaie si ungem bine tigaia cu acesta. Punem o tortilla in tigaie. O acoperim

10 voturi    12 comentarii
nespecificat
Aperitive cu carne

Bulz ciobanesc

Bulzul ciobanesc nu este o mamaliga simpla cu branza si carnat, este un bulgare de aur, cu dantela

5 voturi    1 comentariu
nespecificat
Aperitive cu brinza

Pate de pui

Curatam morcovul, patrunjelul si ceapa. Morcovul si patrunjelul se rad, ceapa se taie - nu va chinuiti

2 voturi    1 comentariu
nespecificat
Aperitive cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Aripioare in crusta crocanta cu sos dulce picant

Aripioare in crusta crocanta cu sos dulce picant

Aripile spalate si scurse se portioneaza si se condimenteaza usor (pentru ca sosul este destul de condimentat). Intr-o farfurie punem

6 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Chiftele de pui

Chiftele de pui

Am tocat cu robotul carnea de pui si am amestecat-o cu usturoiul zdrobit, 2 oua, sare, piper, oregano si putina boia. Am omogenizat

1 vot    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne