autor:

autor

» » Aperitive

Rulouri cu sunca si branza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
12 felii de sunca, 180 g branza topita, 3 linguri de ulei, 1 ceapa verde, 2 rosii

Dificultate: Medie Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza branza cu ceapa taiata marunt si 3 linguri de ulei, sare si piper. unge fiecare felie de sunca cu 1 lingura de pasta de branza si se ruleaza in forma de cornet.


Se orneaza cu felii de rosii.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 12 felii de sunca
  • 180 g branza topita
  • 3 linguri de ulei
  • 1 ceapa verde
  • 2 rosii

Raporteaza reteta

Printeaza reteta


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Incepem cu umplutura, pentru ca trebuie preparate definitiv legumele si carnea tocata, apoi date la rece. Curatam si tocam legumele

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Placintele cu ficatei

Placintele cu ficatei

Umputura: Ceapa tocata marunt o calim in ulei, apoi adaugam ficateii spalati si tocati in bucati mici. Îi lasam sa fiarba pana scade

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne