autor:

autor

» » Aperitive

Rulouri cu sunca si branza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
12 felii de sunca, 180 g branza topita, 3 linguri de ulei, 1 ceapa verde, 2 rosii

Dificultate: Medie Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

se mixeaza branza cu ceapa taiata marunt si 3 linguri de ulei, sare si piper. unge fiecare felie de sunca cu 1 lingura de pasta de branza si se ruleaza in forma de cornet.


Se orneaza cu felii de rosii.

Retete
Alte retete din Aperitive

Rulouri su sunca si pasta de branza

Sunca se feliaza si se sterge cu un servetel uscat. Se intinde pe sunca si se pune castravetele taiat

6 voturi    9 comentarii
15 min
Aperitive

Rulouri cu branza si sunca

Lasam aluatul de foietaj la dezghetat , la temperatura camerei, de seara pina dimineata. Intindem

2 voturi    7 comentarii
50 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 12 felii de sunca
  • 180 g branza topita
  • 3 linguri de ulei
  • 1 ceapa verde
  • 2 rosii

Raporteaza reteta



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Gaufres de secara cu branza topita

Gaufres de secara cu branza topita

Se amesteca ouale cu un praf de sare si se adauga laptele,faina de secara,uleiul putin cate putin si la sfarsit adaug praful de copt.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pogaci

Pogaci

Pentru inceput macinam jumarile (cu masina de macinat carne), rezulta o pasta ;-) pe care o dam de-oparte. Apoi punem laptele caldut

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje