autor:

autor

» » Aperitive cu carne

Rulouri cu sunca si branza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se mixeaza branza cu ceapa taiata marunt si 3 linguri de ulei, sare si piper. unge fiecare felie de sunca cu 1 lingura de pasta de branza si se ruleaza in forma de cornet.


Se orneaza cu felii de rosii.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 12 felii de sunca
  • 180 g branza topita
  • 3 linguri de ulei
  • 1 ceapa verde
  • 2 rosii

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Quesadilla picanta cu pui si sunca

Incingem ulei intr-o tigaie si ungem bine tigaia cu acesta. Punem o tortilla in tigaie. O acoperim

13 voturi    12 comentarii
nespecificat
Aperitive cu carne

Bulz ciobanesc

Bulzul ciobanesc nu este o mamaliga simpla cu branza si carnat, este un bulgare de aur, cu dantela

5 voturi    1 comentariu
nespecificat
Aperitive cu brinza

Pate de pui

Curatam morcovul, patrunjelul si ceapa. Morcovul si patrunjelul se rad, ceapa se taie - nu va chinuiti

2 voturi    1 comentariu
nespecificat
Aperitive cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Snitele din piept de pui

Snitele din piept de pui

Taiem pieptul de pui in fasii potrivite. Acoperim fiecare bucata cu o folie de plastic si batem cu ciocanul de snitele pana cand obtinem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Tarta cu conserva de vita, mozzarella si rosii

Tarta cu conserva de vita, mozzarella si rosii

Aluatul: Punem laptele pe foc pana devine caldut. Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea,

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza