Rulouri cu sunca si mozzarella

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa
Rulouri cu sunca si mozzarella

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 500 gr faina
  • 7 gr drojdie uscata
  • 300 ml apa minerala calduta
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • 1 lingurita zahar
  • Pentru umplutura:
  • 5 felii muschiulet de porc (sau ce alta sunca va mai place)
  • 150 gr mozzarella
  • 100 gr cascaval
  • 3 linguri pasata de rosii
  • sare
  • piper
  • 1 ou

Mod de preparare

Aluatul:

Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul si drojdia uscata.

Amestecam, apoi turnam apa minerala treptat pana obtinem un aluat omogen si elastic.

La final incorporam uleiul.

Acoperim aluatul si il lasam sa dospeasca circa 40 de minute, la loc ferit de curent.

Umplutura:

Feliile de muschiulet le facem cubulete mici, la fel si mozzarella.

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Dupa ce aluatul a dospit, presaram faina pe masa de lucru si il rasturnam acolo.

Intindem o foaie dreptunghiulara, potrivit de groasa. Puteti sa il taiati in doua si sa intindeti doua foi mai mici.

Amestecam pasata de rosii cu un praf de sare si putin piper, iar cu aceasta ungem foaia de aluat.

Presaram muschiul, mozzarella si cascavalul ras.

Rulam strans, apoi cu un cutit bine ascutit, taiem rulourile, cam de 2 cm grosime.

Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, batem spuma oul si cu un pensonas le ungem.

La introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumenesc si sunt coapte.

Cand sunt gata le scoatem si le acoperim fierbinti, cu 2-3 prosoape groase, pentru a se pastra fragede.

Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise