Taiati fileul de porc in 16 bucati escalop de 50 g fiecare si inveliti castanele impreuna cu salvia intr-un escalop (16 rulouri).Se pun intr-o tigaie cu ulei de masline si se rumenesc pe toate partile cu cepele si castanele de garnitura, dati focul iute si ametecand incotinuu inca 4-5 minute, turnati vinul si reduceti.Scoateti rulourile si pastrati-le la cald.Turnati supa de carne in tigaie si coaja de lamaie si fierbeti pana se reduce la o ligura de sos pentru fiecare persoana, legati sosul cu o nuca de unt.Serviti pe farfuri rulourile cu castanele si ceapa si o lingura de sos.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii