Fileurile de peste se curata de pielita, se spala, se scurg de apa, se presara cu sare si piper si se stropesc cu zeama de lamaie.
Ceapa se taie julienne, se freaca cu sare grunjoasa si se stoarce de zeama pe care a lasat-o.
Morcovul si ardeiul se taie betisoare.
Pe fiecare fileu de hering se aseaza cateva betisoare de morcov, de ardei si putina ceapa. Fileurile se ruleaza, se prind cu scobitori si se pun intr-o tava mai mare. Se adauga supa, piperul boabe, foile de dafin si uleiul.
Tava se pune in cuptorul incins si se lasa fileurile sa se coaca la foc potrivit, pana cand se rumenesc bine deasupra. Se servesc fierbinti cu salata verde si se orneaza cu feliute de lamaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii