Rulouri de muschi de porc cu jambon

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de muschi de porc cu jambon

Ingrediente

  • 12 file fine de muschi de porc
  • 50gr felii de jambon crud
  • 1/2 leustean
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • foi de dafin
  • 3 rosii
  • 1/2 de pahar vin alb
  • piper
  • o lingura de zahar
  • 4 linguri de ulei de masline

Mod de preparare

Se curata morcovul si se spala leusteanul,se usuca si se toaca foarte marunt,jambonul se taie cubulete mici si se amesteca totul.

Curata muschiul eliminand posibilele parti grase,si le condimentam cu sare si piper.

Pe fiecare file de muschi se adauga cate putin amestec,se infasoara si se leaga cu ata de bucatarie.

Se curata ceapa si se taie pestisori,se caleste timp de 5 minute impreuna cu uleiul de masline,se adauga rulourile si se rumenesc pe ambele parti.

Se adauga foile de dafin si vinul,lasa se fiarba pana cand se evapora vinul.

Rosiile se curata de piele si se toaca marunt si adauga peste celalte ingrediente.

Se adauga inca putina sare(dupa gust) si aduga zaharul,amesteca si acopera-l si se fierbe 25 de minute la foc mic,se invart rulourile de cateva ori in timpul fierberii si adauga un pic de apa daca este nevoie.

Se servec cu sosul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise