Preparare:
Pieptul de pui se taie si se bate cu ciocanul de snitele,astfel incat sa se obtina felii nu foarte groase care se presara cu sare si piper.
Mustarul (cate o lingurita pentru fiecare rulou) se amesteca cu patrunjelul tocat si se unge carnea pe interior cu acest amestec.
Se ruleaza si se prind rulourile cu scobitori.Se prajesc in ulei incins,se scot pe servete de hartie si se scot scobitorile.Se servesc imediat.
Pofta buna.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii