autor:

Adriana K.D.

» » , , Aperitive cu oua, Aperitive cu peste, Mancaruri cu peste

Rulouri din peste

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2011
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pestele se pune in apa cu condimente ca sa se dezghete, apoi se tapeteaza cu un servetele ca sa se ia apa si se condimenteaza iarasi cu condimente de peste si se mai lasa inca vre-o 30 de min la frigider.


Apoi pe un platou punem bucatile de peste peste care punem gogosari copti, apoi sunca de pui, si ultima data cascavalul.Rulam bucatile de peste,apoi le dam prin faina alba, prin ou unde am pus sare piper si boia, si ultima data prin pesmet.


Intr-o tigaie punem ulei, si cand este incins punem rulourile la prajit , le prajim pe ambele parti.


Se servesc calde alaturi de garnitura de cartofi, eu am servit alaturi de ghiveci de legume.


Pofta Buna!!

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lili Enache , 12 ianuarie 2014

    foarteeeeeeeeeee buuuuuuuuuuuna

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 02 martie 2013

    arata foarte bine si cred ca au un gust deosebit! as vrea te rog, sa imi explici care este rolul condimentelor pus in apa in care se dezgheata pestele! felicitari!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2012

    Imi place ,eu il dau prin ou si pesmet il invelesc in stanioli il pun la cuptor ,dupa 15 minute il desfac si il las sa se rumeneasca . Este o bunatate !

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 04 iulie 2011

      O reteta gustoasa si pe intelesul tuturor. Si cum la mine se mananca foarte bine pestele...urmatoarea data voi face cu siguranta reteta aceasta.

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 22 martie 2011

      Felicitari pentru reteta! Foarte bine gandita si bine prelucrata.*****

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 20 martie 2011

      felicitari,foarte aspectos si cred ca si foarte bun

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 20 martie 2011

      Arata foarte bine.Felicitari.

    • monik

      monik (Chef de cuisine) , 19 martie 2011

      simplu si delicios

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 martie 2011

      Foarte fine si explicatie excelenta pentru prepararea lor!*****

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 martie 2011

      Delicios si foarte apetisant, si nouã ne place:)

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 18 martie 2011

      Arata minunat!

    • KatrinC

      KatrinC (Chef de cuisine) , 18 martie 2011

      Superb arata ! Ador rulourile din peste si in general tot ce inseamna peste. Merci de reteta ! :* :* :*

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 martie 2011

      Foarte gustos ! si eu obisnuesc sa-l pregatesc sub aceasta forma si este foarte bun si apreciat de ai mei. Felicitari ! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

43 voturi

Ingrediente

  • file de peste pangasius aprox 1kg
  • condimente pt peste
  • sare
  • piper
  • boia
  • 3 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • cateva felii de sunca de pui
  • cateva felii de cascaval
  • cateva felii de gogosarii copti

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Adriana K.D.

Salata de Boeuf

Se curata legumele,se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare,cartofi se fierb separat fata

16 voturi    3 comentarii
1h
Retete de Craciun

Prajitura cu mere si frisca

Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se bat f bine cu 1,5 cani de zahar, uleiul si

44 voturi    18 comentarii
1h 40 min
Prajituri

Sandvisuri cu telina si oua

Se face maioneza si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se potriveste cu sare si piper. Se intinde

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Lili Enache

foarteeeeeeeeeee buuuuuuuuuuuna

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Fish & Shrimp

Fish & Shrimp

Creveti cu tempura: Se spala crevetii bine si se curata. Se pregateste un amestec din condimente asiatice tempura, putina faina

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
File de macrou cu sos Worchester și garnitură de orez

File de macrou cu sos Worchester și garnitură de orez

După ce decongelăm peștele, îl condimentăm cu sare și piper, apoi îl punem la marinat împreună cu sosul Worchester,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi