autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Rulouri din piept de pui

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009

Ingrediente
1piept de pui fara piele si dezosat, 1 ficat de pui, 2 bucati muschi de pui (se scoat de la piept cele 2 mici fileuri), 6 ciuperci proaspete, 1 lingura parmezan ras, 4 felii mozzarella, 4 bucati carnaciori afumati, 4-5 fire patrunjel proaspat tocat, 2 linguri ulei de masline, Sare si piper dupa gust, 1 ou, 100ml vin alb, 100ml apa, putin coriandru pisat, putin oregano

Dificultate: Redusa Timp: 1h 35 min

6 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in 4 bucati, fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele ,avand grija san nu il zdrobim .


Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi tocam marunt ficatul si fileurile de pui si le lasam sa se rumeneasca putin, apoi adaugam ciupercile tocate marunt, asezonam cu sare si piper dupa gust si lasam pe foc cateva minute. Lasam sa se raceasca, adugam verdeata tocata marunt, parmezanul ras si oul.


Apoi repartizam compozitia pe fiecare felie de piept de pui, punem o felie de mozzarella sau cascaval si o bucata de carnacior, rulam cu atentie si fixam cu o scobitoare. Asezam rulourile intr-o tava de yena, stropim cu putin ulei, condimentam cu sare si piper dupa gust, coriandru si oregano si adaugam vinul impereuna cu apa, acoperim cu folie de aluminiu si bagam tava la cuptorul preincins la 220 g C pentru 20-30 de minute, apoi scoatem folia si mai lasam la cuptor pentru 15-20 de minute pana se rumeneste frumos.


Se scot scobitorile, se aseaza pe farfurie si se servesc alaturi de o garniture din cartofi natur, piure sau orez.
Pieptul de pui se taie in 4 bu
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Rulouri din piept de pui

Speli pieptul de pui si il bati ca pe snitel.Sarezi pieptul si pui mirodeni.Apoi il rulezi impreuna

7 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Rulouri din piept de pui, cu cartofi natur si salata de varza rosie caramelizata,

Reteta se prepara in 3 etape: 1. Pieptul de de pui= se taie aproape pe jumatate, fileul se sareaza

18 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Imi plac tare mult...Si eu le pregatesc asemanator...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

    mmm...un deliciu,si eu pregatesc ft des!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

    delicios

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

      Super! Gustos si apetisant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 35 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1piept de pui fara piele si dezosat
  • 1 ficat de pui
  • 2 bucati muschi de pui (se scoat de la piept cele 2 mici fileuri)
  • 6 ciuperci proaspete
  • 1 lingura parmezan ras
  • 4 felii mozzarella
  • 4 bucati carnaciori afumati
  • 4-5 fire patrunjel proaspat tocat
  • 2 linguri ulei de masline
  • Sare si piper dupa gust
  • 1 ou
  • 100ml vin alb
  • 100ml apa
  • putin coriandru pisat
  • putin oregano

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia

Somon si pastrav la cuptor

Se curate pestele si se spala,apoi se aseaza intr-o tava de iena,se ung pestii cu ulei se condimenteaza

15 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Ciorba de fasole rosie cu ciolan afumat

Se spala ciolanul si se curata (eu am luat unul dezosat), se pune intr-o oala sub presiune si se

14 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Eclere cu crema de vanilie

Se pune in cratita untul,laptele,un praf de sare,zaharul,se aseaza pe foc mic si cand incepe sa clocoteasca

45 voturi    17 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi plac tare mult...Si eu le pregatesc asemanator...

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea va fierbe mai repede si bobul

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem opariti-o sa mai iasa sarea

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne