autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Rulouri din piept de pui

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in 4 bucati, fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele ,avand grija san nu il zdrobim .


Intr-o tigaie punem uleiul la incins, apoi tocam marunt ficatul si fileurile de pui si le lasam sa se rumeneasca putin, apoi adaugam ciupercile tocate marunt, asezonam cu sare si piper dupa gust si lasam pe foc cateva minute. Lasam sa se raceasca, adugam verdeata tocata marunt, parmezanul ras si oul.


Apoi repartizam compozitia pe fiecare felie de piept de pui, punem o felie de mozzarella sau cascaval si o bucata de carnacior, rulam cu atentie si fixam cu o scobitoare. Asezam rulourile intr-o tava de yena, stropim cu putin ulei, condimentam cu sare si piper dupa gust, coriandru si oregano si adaugam vinul impereuna cu apa, acoperim cu folie de aluminiu si bagam tava la cuptorul preincins la 220 g C pentru 20-30 de minute, apoi scoatem folia si mai lasam la cuptor pentru 15-20 de minute pana se rumeneste frumos.


Se scot scobitorile, se aseaza pe farfurie si se servesc alaturi de o garniture din cartofi natur, piure sau orez.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Imi plac tare mult...Si eu le pregatesc asemanator...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

    mmm...un deliciu,si eu pregatesc ft des!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

    delicios

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

      Super! Gustos si apetisant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 35 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1piept de pui fara piele si dezosat
  • 1 ficat de pui
  • 2 bucati muschi de pui (se scoat de la piept cele 2 mici fileuri)
  • 6 ciuperci proaspete
  • 1 lingura parmezan ras
  • 4 felii mozzarella
  • 4 bucati carnaciori afumati
  • 4-5 fire patrunjel proaspat tocat
  • 2 linguri ulei de masline
  • Sare si piper dupa gust
  • 1 ou
  • 100ml vin alb
  • 100ml apa
  • putin coriandru pisat
  • putin oregano

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Varadi Silvia

Eclere cu crema de vanilie

Se pune in cratita untul,laptele,un praf de sare,zaharul,se aseaza pe foc mic si cand incepe sa clocoteasca

41 voturi    12 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Tort cu mouse de ciocolata alba

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat.

14 voturi    7 comentarii
2h 10 min
Torturi

Boccelute de clatite cu ciuperci

Pentru acest mic dejun se incepe prepararea de cu seara. Se pregatesc mai intai clatitele. Se curata

1 vot    1 comentariu
1h
Aperitive cu legume

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi plac tare mult...Si eu le pregatesc asemanator...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei in sos de smantana

Ficatei in sos de smantana

Tocam ceapa si o punem cu putin ulei la calit. Dupa 5 minute adaugam ficateii pe care ii vom lasa sa se caleasca bine cu ceapa pana

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Hamburger homemade

Hamburger homemade

Pentru inceput am intins carnea pe suprafata de lucru si am condimentat-o cu sare, piper si boia dulce. Daca va place picant puteti

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne